Μαρινάκης στα αποδυτήρια: «Δεν το βάλατε κάτω και μας δικαιώσατε, τώρα νίκη με Παναθηναϊκό»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης στα αποδυτήρια: «Δεν το βάλατε κάτω και μας δικαιώσατε, τώρα νίκη με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού απένειμε τα εύσημα σε παίκτες και staff της ομάδας για το 2-2 με Τότεναμ και ζήτησε νίκη με τον Παναθηναϊκό. Η πίστη του ίδιου και του Μαρτίνς στην ομάδα.
Όπως είπε και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του μετά το ματς στο Φάληρο, στο ημίχρονο φρόντισε να μεταφέρει προς τους παίκτες και ενώ το σκορ ήταν 1-2 πως τους πιστεύει και ότι θεωρεί ότι μπορούν να κερδίσουν το ματς με την Τότεναμ. Την ίδια πίστη για νίκη μετέφερε στην ανάπαυλα και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο τεχνικός των Πειραιωτών.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μαρινάκης συνεχάρη θερμά παίκτες και τεχνική ηγεσία για το ματς με τους Άγγλους. Μεταξύ άλλων τους είπε πως «δεν το βάλατε κάτω, όπως είχαμε πει. Τα δώσατε όλα, πήρατε αποτέλεσμα και μας δικαιώσατε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Να παίξουμε καλά εκεί και να κερδίσουμε. Θέλουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε ξανά προς τους παίκτες ότι είναι στο πλευρό τους και πόσο πολύ πιστεύει και στηρίζει το φετινό ρόστερ ενώ το 2-2 τον άφησε ευχαριστημένο υπό την έννοια της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλλε ο Ολυμπιακός και του πως έκανε το 0-2, 2-2.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα