Ραντζέλοβιτς: Ένας game changer ετών 22! (vids & poll)

Ραντζέλοβιτς: Ένας game changer ετών 22! (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ραντζέλοβιτς: Ένας game changer ετών 22! (vids & poll)

bet365

Τον λένε Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, είναι 22 ετών και έχει βαλθεί να... τρελάνει κόσμο και κοσμάκη και να δείξει πως είναι το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού!
Σλόβαν Μπραντισλάβας - ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Στα 22 του χρόνια πλέον (σ.σ. είχε τα γενέθλιά του στις 5 Αυγούστου) ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς - που χρησιμοποιήθηκε στα φιλικά του Ολυμπιακού από τον Πέδρο Μαρτίνς ως ακραίος επιθετικός, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι καθώς και στην γρήγορη μεταφορά της μπάλας και την τεχνική του - έχει με το... καλημέρα της σεζόν ένα απίστευτο στατιστικό. Έχει καταφέρει σε 50 λεπτά συμμετοχής του στα ευρωπαϊκά ματς των Πειραιωτών να έχει ήδη 2 γκολ και 1 ασίστ. Να είναι μονίμως στις βασικές αλλαγές του Πορτογάλου τεχνικού και να εξελίσσεται σε έναν game changer.
Ο Ραντζέλοβιτς - όπως έχουμε αναλύσει και αναδείξει ξανά - έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ένας προπονητής. Γρήγορος, αρκετά ψηλός, δυνατός και με καλή τεχνική αλλά και καλά πόδια. Όλες τις φορές που χρησιμοποιήθηκε μπόρεσε να άλλαξε προς το καλύτερο τα δεδομένα του Ολυμπιακού δημιουργικά και επιθετικά. Προφανώς και το πρώτο αγωνιστικό του αποκορύφωμα - μέχρι να έρθει το επόμενο - ήταν το ματς με την Μπασακσεχίρ στο Καραϊσκάκη. Αναλογιστείτε το εξής: ο νεαρός Σέρβος μπήκε αλλαγή στο 68' αντί του Ποντένσε με τον Πορτογάλο να μην έχει βρεθεί σε καλή μέρα. Σχεδόν στην πρώτη του επαφή ο μικρός έβγαλε πάσα πάρε - βάλε στον Μασούρα με το τέρμα του Έλληνα να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 77' υποδέχεται εξαιρετικά την μπάλα για να βγάλει με το κεφάλι με την μία στον Βαλμπουενά, να την πάρει ξανά και με μία τρομερή του ντρίμπλα να... αδειάσει τον αντίπαλό του και να πάρει πέναλτι (σ.σ. ο Βιέρα ήταν εκείνος που προσπάθησε να τον σταματήσει ενώ είναι ο ίδιος παίκτης που νικήθηκε κατά κράτος στο 1-0 από τον Σεμέδο). Ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλμπουενά για το 2-0. Ένα ματς δηλαδή που μπήκε ο μικρός και το... καθάρισε.

Αγωνιστική... παράσταση Νο2. Η πλέον πειστική και εμφατική, που τον έκανε τον απόλυτο πρωταγωνιστή του αγώνα. Απέναντι στην Κρασνοντάρ λοιπόν. Στο 75ο λεπτό αντικαθιστά τον Μασούρα. Τρία λεπτά μετά ο Γκιγιέρμε πασάρει στον Βαλμπουενά και ο Γάλλος συνεργάζεται ξανά με τον νεαρό Σέρβο. Του βγάζει μία... μαγική μπαλιά και Ραντζέλοβιτς από κοντά δεν θα διστάσει και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Με χαρισματικό τρόπο και περίσσιο ποδοσφαιρικό θράσος και ταλέντο. Στο 85ο λεπτό ο πιτσιρικάς μετά από πάσα του Ποντένσε έβαλε ένα ακόμα και πιο ωραίο γκολ με σουτ εκτός περιοχής για το 3-0 και για να βιώσει ακόμα μία σπουδαία βραδιά στα ερυθρόλευκα. Επίσης μόνο τυχαίο δεν είναι πως στην συνέχεια... συμπαρέσυρε και τον Ντάνιελ Ποντένσε, ανεβάζοντας την ψυχολογία του Πορτογάλου ακραίου για να σκοράρει και εκείνος στο 4-0. Μπορεί ο Ραντζέλοβιτς να μην ήρθε με τυμπανοκρουσίες και τον σχετικό... χαμό που μπορεί να συνοδεύει μία σημαντική μεταγραφή αλλά είναι απίστευτο το ταλέντο του. Είναι φοβερό το πόσο καλά προσαρμόστηκε σε τόσο υψηλό επίπεδο από εκεί που έπαιζε σε μία μικρομεσαία ομάδα στην Σερβία. Ήδη οι απόψεις και οι εκτιμήσεις δίνουν και παίρνουν για έναν παίκτη (σ.σ. που να θυμίσουμε πως φέτος κινδύνεψε να δοθεί πάλι δανεικός). Το πως ο διεθνής εξτρέμ μπορεί να βγει μες στις κορυφαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού αλλά και σε τοπ παίκτη από την Σερβία μετά από πολύ καιρό.
ΕΞΤΡΕΜ ΜΕ 18 ΓΚΟΛ ΚΑΙ 13 ΑΣΙΣΤ ΣΕ 72 ΑΓΩΝΕΣ

Ένα τελευταίο σημείο που μπορεί να σταθεί κανείς για τον χαρισματικό άσο του Ολυμπιακού είναι οι επιδόσεις του. Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Σερβίας ακραίος έχει καταγράψει έως τώρα στην καριέρα του 72 ματς. Σε αυτά έχει σημειώσει 18 γκολ και έχει δώσει 13 ασίστ. Στη Ραντνίσκι - απ' όπου ουσιαστικά ξεχώρισε και ξεπήδησε - είχε 7 γκολ και 12 ασίστ σε 41 ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα