Ματβέεφ: «Τέτοιο σκορ δεν μπορεί να το ανατρέψει κανείς στη ρεβάνς»

Ματβέεφ: «Τέτοιο σκορ δεν μπορεί να το ανατρέψει κανείς στη ρεβάνς»

Δημήτρης Τομαράς
Ματβέεφ: «Τέτοιο σκορ δεν μπορεί να το ανατρέψει κανείς στη ρεβάνς»

bet365

Ο Σεργκέι Ματβέεφ στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως ένα σκορ 4-0 δεν γίνεται να ανατραπεί στη ρεβάνς. Τι άλλο είπε για το ματς του Ολυμπιακού με την Κρασνοντάρ και γιατί στάθηκε στον τραυματισμό του Καμπελά.
Ο Ματβέεφ - που έδειχνε πολύ πιεσμένος ψυχολογικά και ενώ ρωτήθηκε και για την αφλογιστία του Μπεργκ - επισήμανε για:
Το ματς: Είναι ένα σκορ που είναι δύσκολο να ανατραπεί. Tέτοιο σκορ δεν μπορεί να το ανατρέψει κανείς στη ρεβάνς. Πήρε μεγάλο προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Το α' μέρος ήταν ισορροπημένο. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Καμπελά. Μετά το 2-0 έπρεπε να αμυνθούμε αλλά επιλέξαμε το ρίσκο για να σκοράρουμε. Στο γήπεδό μας θα βάλουμε τα δυνατά μας.
Τις επιλογές της 11άδας: Εμείς έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα. Ένα δύσκολο πρόγραμμα και τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ. Έπρεπε να κάνουμε το ροτέισον. Δεν μας βγήκε σήμερα. Μας επηρέασε και πάλι λέω ο τραυματισμός του Καμπελά.
Τον τραυματισμό του Καμπελά: Θα μείνει εκτός για σημαντικό διάστημα. Θα τον δουν οι γιατροί μας. Αρχικά μας έδωσαν το ΟΚ αλλά μετά δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Τον Μπεργκ και την αλλαγή του και το κλίμα στην ομάδα: Όσον αφορά στα αποδυτήρια δεν είναι καλό το κλίμα όπως καταλαβαίνετε αλλά η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Όσον αφορά στον Μπεργκ δεν μπορούμε να πούμε τι θα γινόταν. Είδαμε πως είχε πρόβλημα και ο Ραμίρες, οπότε θα ήταν ρίσκο πιο νωρίς αλλαγή.
Την προσέγγιση του αγώνα και του Ολυμπιακού: Όχι δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς. Δεν μας βγήκε σήμερα. Ο Ολυμπιακός έβαλε πρώτος γκολ και είχε το προβάδισμα, όπως και το έχει. Μάλλον έπρεπε να αντιδράσουμε πιο καλά μετά το 2-0. Μετά από τέτοιες ήττες πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα