Μαρτίνς: Δοκιμή με Μπουχαλάκη για την Κρασνοντάρ

Μαρτίνς: Δοκιμή με Μπουχαλάκη για την Κρασνοντάρ

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Δοκιμή με Μπουχαλάκη για την Κρασνοντάρ

bet365

Ο Μαρτίνς στις δοκιμές του στην προπόνηση του Ολυμπιακού είχε την... κλασική 11άδα των προηγούμενων αγώνων και με βασικό τον Μπουχαλάκη. Έκανε δοκιμή και με Καμαρά και αποφασίζει οριστικά ανήμερα του αγώνα.
Η... κλασική 11άδα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα είναι με Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη στο κέντρο, Ποντένσε & Γιώργο Μασούρα στα άκρα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον φορ Γκερέρο. Αυτή ήταν και η βασική δοκιμή του Μαρτίνς στην προπόνηση της Τρίτης ενόψει του αγώνα με την Κρασνοντάρ.
Υπήρξε και δοκιμή με τον Καμαρά ως παρτενέρ του Γκιγιέρμε και φαίνεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις την Τετάρτη, ανήμερα του ματς του Καραϊσκάκη για τα πλέι οφ του Champions League. Υποψήφιοι για βασικοί θα μπορούσαν να είναι και οι Ραντζέλοβιτς - Ελ Αραμπί. Να υπενθυμιστεί πως μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης ο Πορτογάλος κόουτς έβγαλε αποστολή με 22 παίκτες. Σε αυτήν δεν είναι ο Κούτρης. Ειδικότερα: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά και Σουντανί.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα