Άγιαξ: Μοναδικό ερωτηματικό ο Μαζράουϊ (pics)

Άγιαξ: Μοναδικό ερωτηματικό ο Μαζράουϊ (pics)

Άγιαξ: Μοναδικό ερωτηματικό ο Μαζράουϊ (pics)

bet365

Με μοναδικό ερωτηματικό την συμμετοχή του Νουσέρ Μαζράουϊ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άγιαξ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Δείτε φωτογραφίες. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Στο προπονητικό κέντρο του Αίαντα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ολλανδικής ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης (13/8).

Το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με την συμμετοχή του Νουσέρ Μαζράουϊ, ο οποίος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και όπως υποστήριξε ο Έρικ Τεν Ζαγκ υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να προλάβει και να είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

"Ελπίζω ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ" σχολίασε ο προπονητής του Άγιαξ στην συνέντευξη Τύπου και πριν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντάνι Μπλιντ στάθηκε περισσότερο στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και στο κυριαρχικό στυλ παιχνιδιού της ομάδας του στα εντός έδρας ματς.

«Το 2-2 ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά τώρα θέλουμε μόνο να κερδίσουμε στη ρεβάνς. Το ποδόσφαιρο κυριαρχίας μας ταιριάζει περισσότερο. Δεν είμαστε μια ομάδα που περιμένει, θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο και αυτό θα συμβεί ξανά αύριο», δήλωσε ο Μπλιντ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα