Champions League: Ελπίδα στο 95' για ΑΠΟΕΛ (vid)

Champions League: Ελπίδα στο 95' για ΑΠΟΕΛ (vid)

Gazzetta team
Champions League: Ελπίδα στο 95' για ΑΠΟΕΛ (vid)

bet365

Δεν τα πήγε καλά ο πρωταθλητής Κύπρου, καθώς ηττήθηκε εντός 2-1 από την Καραμπάγκ, αλλά το γκολ στις καθυστερήσεις του επιτρέπει να ελπίζει. Εάν περάσει ο ΠΑΟΚ, παίζει με τον νικητή αυτού του ζευγαριού.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση στο Αμστερνταμ, θα κληθεί στα Play Off να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ-Καραμπάγκ. Εκεί το μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης το έχει πλέον η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Η Καραμπάγκ πέρασε με 1-2 από τη Λευκωσία και κατέστησε εξαιρετικά δύσκολο το έργο των πρωταθλητών Κύπρου ενόψει της ρεβάνς.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 54' με τον Εμρέλι και στο 70' μετά από ενέργεια του Ζουμπίρ που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ο Γκουέγ έκανε το 0-2. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Πάβλοβιτς. Εκεί όμως που όλα έμοιαζαν χαμένα, ο Μερκής με κεφαλιά στο 95' μείωσε και έδωσε ελπίδα για τον επαναληπτικό.

ΑΠΟΕΛ
(Πάολο Τραμετσάνι): Μπέλετς, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Γιάκολις (64' Βιντιγκάλ), Μιχαίλοβιτς, Γκέντσογλου (86' Ελένιους), Μάτιτς (65' Αλεφ), Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Πάβλοβιτς

Καραμπάγκ (Κουρμπάν Κουρμπάνοβ): Βάγκνερ, Σαντίκοβ, Μεντβέντεβ, Αΐλτον, Μεμέντοβ, Μίτσελ, Ρομέρο (85' Αμπντουλάγιεβ), Αλμέιντα (87' Αλμέιντα), Σλάβτσεβ, Ζουμπίρ, Εμρέλι (68' Γκουέγ).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα