Τάντιτς: «Ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Τάντιτς: «Ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός του Άγιαξ μίλησε για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, τις συζητήσεις του με τον Πρίγιοβιτς αλλά και το τι περιμένει από την αναμέτρηση.
Ο Ντούσαν Τάντιτς είπε:
Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: Ξέρουμε ότι είναι μία δύσκολη έδρα και αυτό μπορεί να δυσκολέψει τους νεαρούς μας παίκτες. Πάντως εμείς πρέπει να είμαι έτοιμοι να παίξουμε σε κάθε ατμόσφαιρα και σε κάθε γήπεδο.
Για το γεγονός ότι θα παίξει σε διαφορετική θέση από ότι πέρσι: Είναι αλήθεια, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής διαλέγει τις θέσεις και εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο.
Για τις αλλαγές στο ρόστερ και συγκεκριμένα τον Σένε: Έχουν φύγει πολλοί έμπειροι παίκτες από την ομάδα, αλλά έχουν και έρθει και νέοι παίκτες που πρέπει να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τα δείξουμε ότι δεν έχει διαφορά η ομάδα από πέρσι.
Για το εάν έχει μιλήσει με τον Πρίγιοβιτς και τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ, μιας και οι Σέρβοι με τους Έλληνες: Ξέρω πολλά πράγματα. Έχω μιλήσει με τον Πρίγιοβιτς που είμαστε φίλοι, αλλά και με τους Βούκιτς και Ίβιτς που γνωρίζω. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα με μία δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους, αλλά και με μεγάλη ποιότητα μέσα στο γήπεδο. Πως είναι ποιοτική ομάδα.
Για το πώς αισθάνεται σαν αρχηγός φέτος: Είναι ωραίο συναίσθημα αλλά δεν είναι το σημαντικότερο. Το θέμα δεν είναι να φοράς το περιβραχιόνιο, αλλά το γεγονός ότι πρέπει να είναι στο 100% μέσα στο γήπεδο.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα