Σα στο gazzetta.gr: «Νιώθουμε δυνατοί, όνειρo να παίξουμε στο Champions League»

Δημήτρης Ρούσσος
Σα στο gazzetta.gr: «Νιώθουμε δυνατοί, όνειρo να παίξουμε στο Champions League»

bet365

Ο Ζοζέ Σα μίλησε στο gazzetta.gr μετά την πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν, υπογραμμίζοντας τη βοήθεια των Σεμέδο και Βαλμπουενά στην «έτοιμη» ομάδα του Ολυμπιακού, αφιερώνοντας τη νίκη στον κόσμο και σχολιάζοντας και το «τρικ» με τον Μεριά στα ελεύθερα!

Ο πρώτος στόχος της σεζόν επετεύχθη για τους Πειραιώτες, που συνέτριψαν (4-0) τη Βικτόρια Πλζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα βρει τη Μπασάκσεχίρ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού σχολίασε το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του, το «όνειρο» της συμμετοχής στα «αστέρια» , αλλά και τον μέγα στόχο της σεζόν που είναι το πρωτάθλημα.

- Πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, πρώτη νίκη. Πως τη βίωσες;

«Ηταν υπέροχη ατμόσφαιρα! Κάναμε τρομερό παιχνίδι, σκοράραμε τέσσερις φορές και παίξαμε ακριβώς όπως θέλαμε, μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα μας. Η νίκη αυτή είναι για τα... παιδιά (σ.σ εννοεί τους οπαδούς), που γέμισαν το γήπεδο και βρέθηκαν εδώ για να γιορτάσουν μαζί μας την πρόκριση. Ήταν φανταστικά απόψε».

- Είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για τη Μπασάκσεχίρ; Είναι νωρίς στη σεζόν, όμως η ομάδα είναι «δεμένη» από πέρυσι.

«Προφανώς και είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με τους Τούρκους. Είμαστε δυνατοί, κάναμε καλή προετοιμασία και περιμένουμε τους αγώνες. Σίγουρα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε για τη νίκη και την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό που οι περισσότεροι παίκτες της 11αδας είμαστε εδώ από πέρυσι, όμως και οι μεταγραφές μας βοήθησαν πολύ. Ειδικά ο Βαλμπουενά με τον Σεμέδο, που έπαιξαν ως βασικοί, αλλά και όλα τα παιδιά. Θα παλέψουμε ως το τέλος».

- Σκέφτεσαι τη συμμετοχή στο Champions League, είναι αυτος ο μεγάλος στόχος;

«Βέβαια, για όλη την ομάδα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι εξασφαλίσαμε την παρουσία μας σε ευρωπαϊκούς ομίλους ως τον Δεκέμβριο, όμως η συμμετοχή στο Champions League είναι το όνειρο της σεζόν. Πρέπει να κοιτάμε κάθε πρόκληση ξεχωριστά για να φτάσουμε εκεί. Ο μεγάλος στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα, εκεί πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε. Το Champions League είναι, ας πούμε, το όνειρό μας».

- Σε είδαμε να εκτελείς πρωτότυπα τα ελεύθερα, με κοντινή πάσα στον Μεριά, για να παίξεις όπως ήθελες μετά...

«Ναι, επιτρέπεται από τους κανονισμούς και το κάναμε. Δεν είναι κάτι σπουδαίο...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα