Αγιαξ - ΠΑΟΚ: Θετικό τεστ για τις “ρεζέρβες” (vid)

Αγιαξ - ΠΑΟΚ: Θετικό τεστ για τις “ρεζέρβες” (vid)

Gazzetta team

bet365

Με γκολ του Χούντελααρ, οι αναπληρωματικοί του Αγιαξ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Σίβασπορ, στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη της Eredivisie και το πρώτο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ.

Καθώς δύο μέρες νωρίτερα ο Αγιαξ κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ολλανδίας κόντρα στην Αϊντχόφεν, στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της νέας σεζόν, στο φιλικό που ακολούθησε, ο Ερικ Τεν Χαγκ έδωσε χρόνο στις “ρεζέρβες” του. Μάλιστα σε αυτό το 1-1 με τη Σίβασπορ, έκανε μόλις δύο αλλαγές. Με εξαίρεση του Ταλιαφίκο, Μαζραουί και Σένε, όλοι οι άλλοι δεν θεωρούνται βασικοί, αλλά έδειξαν καλά δείγματα.

Ο Χούντελααρ ήταν ο σκόρερ της ισοφάρισης, κατεβάζοντας εντός περιοχής και παίρνοντας μία κόντρα πριν βρει δίχτυα. Ηταν το τελευταίο φιλικό για τον Αίαντα λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα της Eredivisie (3 Αυγούστου με Φίτεσε) και το μεγάλο ραντεβού με τον ΠΑΟΚ για το Champions League στην Τούμπα (6 Αυγούστου).

Αγιαξ (Ερικ Τεν Χαγκ): Βαρέλα, Πιερί, Μαγκαγιάν, Ταλιαφίκο (46' Βιτ), Μαζραουί (46' Μαντούρο), Σένε, Λαμπιάντ, Εϊτινγκ, Εκελκαμπ, Λανγκ, Χούντελααρ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα