Σον και Σαλάχ θα κρίνουν τον μεγάλο τελικό του Champions League (infographics & polls)

Gazzetta team
Σον και Σαλάχ θα κρίνουν τον μεγάλο τελικό του Champions League (infographics & polls)

bet365

Οι δύο πιο φορμαρισμένοι παίκτες της Τότεναμ και της Λίβερπουλ... ζεσταίνονται για το πρώτο γκολ που θα δώσει προβάδισμα στις ομάδες τους.

Η σεζόν τελειώνει με τον μεγάλο τελικό. Τον μεγάλο τελικό του Champions League ο οποίος θα γίνει στην Μαδρίτη και στο «Wanda Metropolitano». Τότεναμ και Λίβερπουλ έκανες τις σπουδαίες ανατροπές στα ημιτελικά με Αγιαξ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα και βρέθηκαν στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ.

Αγγλική υπόθεση κι αυτός, όπως κι εκείνος της Τετάρτης ανάμεσα στην Τσέλσι και την Αρσεναλ, με την Τότεναμ να βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της τόσο μακριά στη συγκεκριμένη διοργάνωση την ίδια ώρα που η Λίβερπουλ θα ψάχνει την έκτη κατάκτηση στην ιστορία της.

Ποιος όμως θα έχει το προβάδισμα; Που θα κρίνει το παιχνίδι; Και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο πιο... καυτοί επιθετικοί των ομάδων;

Ο Σον να σκοράρει πρώτος και η Τότεναμ να κατακτήσει το Champions League

Μπορεί να μην είναι τόσο δεινός εκτελεστής όπως ο Χάρι Κέιν. Ομως ο Χέουνγκ-μιν Σον είναι ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά στα δύσκολα και βοήθησε την Τότεναμ να σταθεί χωρίς τον αρχηγό της.

Ο Νοτιοκορεάτης μπορεί να μετράει μόλις 20 γκολ και 10 ασίστ στα συνολικά 47 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος με την Τότεναμ όμως είναι αυτός που στα δύσκολα ματς με την Σίτι σκόραρε και έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά.

Ο Σον πέτυχε το γκολ της νίκης στο Λονδίνο (1-0) κόντρα στην Σίτι και πέτυχε ακόμα δύο εκτός έδρας βοηθώντας την ομάδα του να προκριθεί.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι θα κάνει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο με τον Χάρι Κέιν ο οποίος επιστρέφει από τον σοβαρό τραυματισμό του κι αν θα του δώσει φανέλα βασικού. Ομως όλα δείχνουν ότι σίγουρα θα εμπιστευτεί τον Σον ο οποίος είναι ο πιο... καυτός επιθετικός του στο τέλος της σεζόν.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα για να σκοράρει πρώτος ο Σον και η Τότεναμ να κατακτήσει το τρόπαιο σε απόδοση 17.00.

Ο Σαλάχ να σκοράρει πρώτος και η Λίβερπουλ να κατακτήσει το Champions League

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι στην Premier League. Πέρσι ήταν μόνος στην κορυφή, φέτος το μοιράστηκε με τον συμπαίκτη του Μανέ και τον Ομπαμεγιάνγκ.

Ο λόγος για τον Μο Σαλάχ ο οποίος επιστρέφει σε τελικό Champions League μετά την περσινή τραυματική του εμπειρία όταν κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά το μαρκάρισμα του Ράμος.

O Aιγύπτιος πριν τον τελικό έχει 26 γκολ και 13 ασίστ σε 51 ματς. Από αυτά μόλις τα 4 είναι στο Champions League, αλλά όπως γράψαμε φέτος έχει έναν λόγο παραπάνω στον τελικό της Μαδρίτης.

Σε τέσσερα ματς κόντρα στην Τότεναμ (δύο πέρσι και δύο φέτος στην Premier) ο Σαλάχ έχει σημειώσει τρία γκολ και σίγουρα είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά για την Λίβερπουλ στον τελικό του Σαββάτου.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα για να σκοράρει πρώτος ο Σαλάχ και η Λίβερπουλ να κατακτήσει το τρόπαιο σε απόδοση 7.50.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα