Οι ηλικίες των 11 του Άγιαξ σε σχέση με τους ημιτελικούς του '97! (pic)

Οι ηλικίες των 11 του Άγιαξ σε σχέση με τους ημιτελικούς του '97! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Οι ηλικίες των 11 του Άγιαξ σε σχέση με τους ημιτελικούς του '97! (pic)

bet365

Tέσσερις από αυτούς που ξεκίνησαν στη ρεβάνς με τη Γιουβέντους, δεν είχαν προλάβει ούτε να γεννηθούν την τελευταία φορά που ο Άγιαξ έπαιξε στα ημιτελικά του Champions League!

Ο νεανικός, εντυπωσιακός, γεμάτος ενθουσιασμό και με δυνατότητες για εκπληκτικό ποδόσφαιρο, Άγιαξ, πέρασε από το Τορίνο κάνοντας μεγάλη ζημιά για να βρεθεί πλέον στους «4» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά το ισόπαλο 1-1 στο Άμστερνταμ, ο Αίαντας χρειάστηκε να κάνει ανατροπή στο σκορ στον επαναληπτικό με τη «Γηραιά Κυρία» του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η εμφάνιση, ήταν βγαλμένη από τα πιο όμορφα ποδοσφαιρικά όνειρα του Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος θα δηλώνει περήφανος εκεί ψηλά που βρίσκεται πλέον...

Τέσσερις από τους 11 που ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης κόντρα στους «μπιανκονέρι» δεν είχαν προλάβει να γεννηθούν την προηγούμενη φορά που ο Άγιαξ βρέθηκε στους ημιτελικούς.

Το 1997 το κλαμπ του Άμστερνταμ έφτασε ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό. Ο Ντε Λιχτ, που ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο «Allianz Stadium» της Γιουβέντους, ο Ντε Γιόνγκ, ο Φαν ντε Μπέεκ και ο Μαζράουϊ ήταν εκείνοι που δεν είχαν γεννηθεί, με τον Νέρες να έρχεται στη ζωή λίγο καιρό νωρίτερα!

Δείτε την 11άδα που παρέταξε ο Τεν Χαγκ και τις ημερομηνίες γέννησης των παικτών:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα