Η σύμπτωση που δείχνει τελικό Μέσι - Ρονάλντο στο φετινό Champions League!

Gazzetta team
Η σύμπτωση που δείχνει τελικό Μέσι - Ρονάλντο στο φετινό Champions League!

bet365

Μία σύμπτωση που σχετίζεται με τη φετινή οκτάδα του Champions League και με εκείνη πριν από δέκα χρόνια στην ίδια διοργάνωση δείχνει τελικό Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους!

Η οκτάδα του Champions League συμπληρώθηκε και την Παρασκευή αναμένεται η κλήρωση των προημιτελικών με τη συμμετοχή τεσσάρων αγγλικών ομάδων (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τότεναμ), της Μπαρτσελόνα, της Πόρτο, της Γιουβέντους και του Άγιαξ.

Δέκα χρόνια πριν ακριβώς, δηλαδή τη σεζόν 2008-2009, η οκτάδα είχε ξανά τέσσερις αγγλικές ομάδες, την Μπαρτσελόνα και την Πόρτο! Τότε είχαν βρεθεί στην οκτάδα οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Βιγιαρεάλ και Μπάγερν Μονάχου.

Τι είχε συμβεί τότε; Στον τελικό είχαν βρεθεί αντιμέτωποι οι Μέσι και Ρονάλντο, στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Μπλαουγκράνα να επικρατούν με 2-0.

Μάλιστα και τότε ο τελικός είχε λάβει χώρα σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (Ρώμη), όπως και τώρα που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη.

Αυτή η... σύμπτωση είναι που δείχνει τελικό Μέσι - Ρονάλντο ξανά τη φετινή σεζόν, δηλαδή Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους, αν και με την παρουσία των «Κόκκινων Διαβόλων» στους οκτώ θα μπορούσε κάποιος να πει πως αν οι συμπτώσεις φέρουν ίδιο αποτέλεσμα, τότε ο μεγάλος τελικός της Μαδρίτης θα μπορούσε να είναι Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα