Κριστιάνο Ρονάλντο: Κορυφαίος ακόμα κι αν χωρίσεις τα γκολ του!

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Κορυφαίος ακόμα κι αν χωρίσεις τα γκολ του!

bet365

Το σύνολο των 124 τερμάτων στο Champions League και 127 στο σύνολό τους στις διοργανώσεις της UEFA, μειώνεται αν χωριστούν τα γκολ σε κατηγορίες, όμως, ακόμα κι έτσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φτάνει ξανά στα επίπεδα του Μέσι και είναι πάνω από άλλους στράικερ!

Ο CR7 πέτυχε το 8ο χατ-τρικ της καριέρας του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, παίρνοντας μόνος την πρόκριση της Γιουβέντους στα προημιτελικά του θεσμού μετά και το 3-0 το βράδυ της Τρίτης, φέρνοντας τούμπα το 2-0 της Ατλέτικο από το πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη.

Ο τεράστιος πρωταγωνιστής ακόμα μια ιστορικής ανατροπής στα χρονικά του Champions League, έφτασε στα 124 τέρματα στο τουρνουά, τα οποία, πέφτουν στα 108 αν αφαιρέσει κανείς τα πέναλτι με τα οποία έχει σκοράρει.

Πάλι, όμως, είναι πάνω από τον Λιονέλ Μέσι που μετράει 106 γκολ!

Περιορίζοντας ακόμα περισσότερο τις φορές που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, το είχε κάνει συνολικά 105 φορές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή, μια λιγότερη από τον Αργεντινό ηγέτη της Μπαρτσελόνα μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα, τα 63 τέρματα του Πορτογάλου αστέρα στη νοκ-άουτ φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι απλά λίγο λιγότερα από τα 71 του θρυλικού Ραούλ... σε οποιοδήποτε σημείο του θεσμού!

Και συνεχίζοντας να μειώνουμε, τα 61 γκολ του CR7 μονάχα στους ομίλους, είναι απλά 10 λιγότερα από τον άλλοτε Ισπανό στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης και περισσότερα από τα 60 του Μπενζεμά, τα 56 στα οποία σταμάτησε ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και τα 53 του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν Μονάχου...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα