Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ έτοιμος να σταματήσει τον Λεβαντόφσκι»

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ έτοιμος να σταματήσει τον Λεβαντόφσκι»

bet365

Ετοιμος για την... πρόκληση του Μονάχου ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει τον Λεβαντόφσκι.

Η Λίβερπουλ παίζει στο Μόναχο την πρόκρισή της και ο Φαν Ντάικ μίλησε για το πως θα αντιμετωπίσει τον Νο1 κίνδυνο της Μπάγερν, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. «Πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα θετικά στοιχεία κάθε επιθετικού σε κάθε προσπάθεια τους. Πρέπει να είσαι έξυπνος και προετοιμασμένος παραπάνω από 100%. Αν προσπαθήσει να έρθει προς το μέρος μου και να με περάσει, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος. Δεν πρέπει να δώσω σε κανέναν την ευκαιρία να τιμωρήσει την ομάδα μου» τόνισε ο Φαν Ντάικ.

Ο Ολλανδός αμυντικός στάθηκε στην πορεία της Λίβερπουλ στο φετινό Champions League, τονίζοντας: «Ήμασταν σε δύσκολο όμιλο, αλλά φτάσαμε στην νοκ-άουτ φάση. Τώρα βλέπουμε κάθε πρόκληση ξεχωριστά και θα δούμε πού θα μας οδηγήσει». Οσο για το άγχος και την πίεση που αισθάνεται, ο Φαν Ντάικ κατέληξε: «Προτιμώ να αγωνίζομαι με πίεση. Είμαι περήφανος που παίζω πλάι σε αυτούς τους οπαδούς, τον προπονητή μου, αλλά και με τους εξαιρετικούς συμπαίκτες μου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα