Στον Ντι Μαρία γυρίζει... μπούμερανγκ η καζούρα! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Στον Ντι Μαρία γυρίζει... μπούμερανγκ η καζούρα! (pic)

bet365

Με διαφορά ελάχιστων ημερών, τέτοια εποχή, ξανά, σε διάστημα δυο ετών, η Παρί Σεν Ζερμέν από... σίγουρη πρόκριση έχει δει το «εισιτήριο» να της γλιστράει απ' τα χέρια και ο Άνχελ Ντι Μαρία βιάζεται πολύ να πικάρει τους αντίπαλους οπαδούς...

Ο Αργεντινός εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν, πριν από τρεις εβδομάδες ξέσπασε κατά των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον έβριζαν εν χορώ...

Έκανε τις δύο ασίστ για τα γκολ των Κιμπεμπέ και Μπαπέ, γύρισε στην εξέδρα και φώναξε «f@@@ off», ενώ, όταν του πέταξαν μπουκάλι μπύρας, το έπιασε κι έκανε κίνηση να... πιει μια γουλιά, προτού το αφήσει στην άκρη.

Η κατάληξη της υπόθεσης ήταν τέτοια που είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League με το 3-1 στο «Παρκ ντε Πρενς».

Πριν από δύο χρόνια, ξανά στους «16» της διοργάνωσης και μετά το τρομερό 4-0 επί της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι, ο Άνχελ Ντι Μαρία είχε γυρίσει προς τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» μέσα στο «Καμπ Νόου» και τους είχε δείξει να κάνουν ησυχία, όταν ο Καβάνι έγραψε προσωρινά το 3-1... Ο Νεϊμάρ και Σέρχι Ρομπέρτο συνείσφεραν στον μέγιστο βαθμό στην αδιανόητη πρόκριση των Καταλανών και ο Ντι Μαρία... είχε βρεθεί ξανά να τα βάζει με την τύχη του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα