ΑΕΚ: «Ποτέ ξανά στην ίδια θέση»

ΑΕΚ: «Ποτέ ξανά στην ίδια θέση»

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Ποτέ ξανά στην ίδια θέση»

bet365

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τονίζουν πως η απόφαση της UEFA δεν αποτελεί το τέλος της περιπέτειας αλλά την αρχή των προσπαθειών για να μη βρεθεί ποτέ ξανά η ομάδα αντιμέτωπη με τον ευρωπαϊκό της αποκλεισμό.

Στα μαλακά έπεσε η ΑΕΚ μιας και η απόφαση της UEFA είναι να την τιμωρήσει με δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών κι έναν χρόνο αποκλεισμό με διετή αναστολή!

Ωστόσο η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει να κάνει με την επόμενη μέρα ώστε να μην ξαναβρεθεί ο σύλλογος στην ίδια θέση.

Η ανακοίνωση της Ενωσης:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε επίσημα από την UEFA για την τιμωρία του ενός χρόνου αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με διετή αναστολή και των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα με τον Άγιαξ.

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα μας απολογήθηκε δημόσια και αναγνώρισε τις ευθύνες που της αναλογούν για τα όσα συνέβησαν και πρόσβαλαν, πρώτα απ’ όλα, το όνομα και την ευρωπαϊκή ιστορία του club.

Αυτό που όλοι μας οφείλουμε να αναλογιστούμε είναι ότι η σημερινή εξέλιξη δεν αποτελεί το τέλος της περιπέτειας αλλά την αρχή μίας εξαιρετικά δύσκολης διαδρομής απόλυτης συμμόρφωσης με το πνεύμα της εν λόγω απόφασης και λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων προκειμένου να μην βρεθούμε ξανά στην ίδια θέση, αφού σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει επιστροφή!».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα