Γιουνάιτεντ vs Παρί: «Γιγαντομαχία» με ξεκάθαρο φαβορί

Δημήτρης Ρούσσος
Γιουνάιτεντ vs Παρί: «Γιγαντομαχία» με ξεκάθαρο φαβορί

bet365

Η κληρωτίδα ανέδειξε το ζευγάρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των 16, με τους παραπαίοντες «κόκκινους διαβόλους» να καλούνται να αποδείξουν πως ακόμα μπορούν να κοιτάξουν στα «μάτια» ομάδες όπως οι Παριζιάνοι.

Αλαβές – Αθλέτικ Μπιλμπάο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ολντ Τράφορντ και Παρκ ντε Πρενς θα φιλοξενήσουν κόντρες εκατομμυρίων ευρώ και δυο ομάδες με παρελθόν και μέλλον στη διοργάνωση. Το κακό για τους Άγγλους και καλό αντίστοιχα για τους Γάλλους είναι πως οι καλές μέρες των πρώτων στη διοργάνωση ανήκουν στο παρελθόν, ενώ η ομάδα του Τόμας Τούχελ μπορεί να ονειρεύεται βάσιμα για λαμπρές μέρες που μπορούν να έρθουν.

Βέβαια αυτό κάνει η Παρί εδώ και χρόνια, δίχως ως τώρα να έχει δει κάτι περισσότερο από μερικούς προημιτελικούς. Από την άλλη μπορεί η Γιουνάιτεντ να πνέει τα λοίσθια, μπορεί ο Μουρίνιο κόντρα στη Λίβερπουλ να απέδειξε και τους δύσπιστους πως έχει χάσει τον έλεγχο και την ικανότητα να πείσει τους παίκτες του να κάνουν όσα τους λέει, όμως καταφέρνει να διατηρείται στον «αφρό» και να είναι παρών στα μεγάλα «ραντεβού».

Η πρωτιά της Παρί ήρθε με σπουδαίες νίκες σε όμιλο-φωτιά, ενώ κατάφερε, σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ και τη Νάπολι, να νικήσει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα. Από την άλλη η ομάδα του Μάντσεστερ επιδεικνύει σαν «φωτοβολίδα» τη νίκη στο Τορίνο επί της Γιουβέντους, όμως κατά τα λοιπά, ούτε ποδόσφαιρο έπαιξε, ούτε τις «γκέλες» απέφυγε, ούτε έπεισε κανέναν με 10 βαθμούς και δυο ήττες.

Το ζευγάρι έχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι η Παρί. Η Γιουνάιτεντ το μόνο μπορεί να αντιπαρατάξει είναι την εμπειρία και τις παραστάσεις του Πορτογάλου από τα κορυφαίες στιγμές του στα «αστέρια». Οι Παριζιάνοι είναι το «μέλλον», όμως καλούνται να αποδείξουν πως δεν θα είναι πάντα το μέλλον. Αντίστοιχα οι Άγγλοι «θέλουν να δείξουν πως οι φανέλες» μετράνε ακόμα…

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα