Ρουί Βιτόρια: «Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη επί της ΑΕΚ τον όμιλο»

Gazzetta team
Ρουί Βιτόρια: «Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη επί της ΑΕΚ τον όμιλο»

bet365

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε πως παρά το γεγονός ότι οι «Αετοί» δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκείνος θέλει να δει την ομάδα του να κλείνει νικηφόρα τον όμιλο.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπιλμπάο – Χιρόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την ΑΕΚ ο τεχνικός της Μπενφίκα μιλώντας για το κίνητρο των παικτών του σχολίασε: «Θέλουμε να νικήσουμε το αυριανό ματς για να κλείσουμε τον όμιλο με μια νίκη και να πάρουμε άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό μας δίνει κίνητρο, το πρεστίζ του να θέλεις να κερδίζεις. Θεωρώ πως όλη η διαφορά έγινε στους βαθμούς που χάσαμε με τον Άγιαξ. Σε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα εκείνοι σκόραραν, ενώ εμείς όχι. Μετά θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στο Europa League. Σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Όσον αφορά το Europa League και τη συνέχεια της Μπενφίκα εκεί, ο Ρουί Βιτόρια υπογράμμισε: «Είναι μια πραγματικότητα ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση του Champions League και οδηγούμαστε στο Europa League. Είναι μια διοργάνωση απαιτητική. Πάμε με μεγάλη φιλοδοξία αλλά ακόμα είμαστε μακριά. Θα έχουμε έναν σημαντικό κύκλο αγώνων εντός των συνόρων μέχρι τότε, και εξαρτάται και από την κλήρωση».

Για τους τραυματίες, υποστήριξε: «Ο Σάλβιο είναι εκτός. Για τους Ζόνας και Φέισα θα δούμε αύριο».

Τέλος αναφορικά με το αν ο ταλαντούχος Ζοάο Φέλιξ θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, πρόσθεσε: «Είναι πιθανό, αλλά θα πάρω την απόφαση αύριο. Το γεγονός ότι είναι εδώ στη συνέντευξη Τύπου δεν σημαίνει ότι θα είναι και στην αρχική ενδεκάδα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα