Νόιερ για Βλαχοδήμο: «Η Μπενφίκα έχει έναν φοβερό γκολκίπερ»

Δημήτρης Βέργος
Νόιερ για Βλαχοδήμο: «Η Μπενφίκα έχει έναν φοβερό γκολκίπερ»

bet365

Ο Γερμανός γκολκίπερ της Μπάγερν, μίλησε για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο μετά και το δεύτερο παιχνίδι στο Μόναχο και είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας», τόνισε μεταξύ άλλων...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τσέλσι – ΠΑΟΚ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι... μετοχές του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τη στιγμή που υπέγραψε στην Μπενφίκα εκτινάχθηκαν, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να καθιερώνεται κάτω από τα δοκάρια των «Αετών» στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα.

Πρόσφατα, ο 24χρονος γκολκίπερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας, στο παιχνίδι του Nations League με τη Φινλανδία, ενώ αποθεωτικά σχόλια ακούστηκαν και μετά το παιχνίδι της Τρίτης με την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μπορεί να δέχθηκε πέντε γκολ από την Μπάγερν, ωστόσο πήρε την αποθέωση από τον τερματοφύλακα των Βαυαρών και της Εθνικής Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ.

«Είναι ένας πολύ καλός νεαρός παίκτης με πολλές ικανότητες. Νομίζω πως είναι καλό για το μέλλον που η Μπενφίκα διαθέτει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα όπως ο Βλαχοδήμος», ήταν τα λόγια του Νόιερ για τον Έλληνα διεθνή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα