Τότεναμ - Ιντερ 1-0

Gazzetta team
Τότεναμ - Ιντερ 1-0

bet365

Με γκολ του Ερικσεν η Τότεναμ επιβλήθηκε της Ιντερ 1-0 στο Λονδίνο και της πήρε τη 2η θέση, όμως οι Nerazzurri παραμένουν το φαβορί για την πρόκριση.

Η Ιντερ χρειαζόταν έναν πόντο στο Wembley για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League, όμως αν είναι να τα καταφέρει, οι οπαδοί της είναι αναγκασμένοι να περιμένουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αυτό γιατί η Τότεναμ με γκολ προς το τέλος του ματς πήρε τη νίκη με 1-0, πλέον είναι πάνω από τους Nerazzurri στην ισοβαθμία, όμως την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με την Μπαρτσελόνα, ενώ η Ιντερ εντός με την Αϊντχόφεν.

Καλύτεροι ήταν οι Spurs στο ξεκίνημα και είχαν καλές στιγμής με Κέιν, Ντέλε Αλι και Λαμέλα, όμως η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 38' όταν το μακρινό τεχνικό σουτ του Γουίνκς βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Το ξεκίνημα της επανάληψης ξεκίνησε με απώλεια για τους Μιλανέζους καθώς ο ανέτοιμος, Ναϊνγκολάν, δεν κατάφερε να συνεχίσει και έδωσε τη θέση του στον Μπόρχα Βαλέρο, ο οποίος με το καλημέρα βρέθηκε με μεγάλη φάση αλλά καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία. Η Ιντερ τα πήγαινε σαφώς καλύτερα, ενώ η Τότεναμ είχε την καλύτερη στιγμή στο 70' όταν η κεφαλιά του Βερτόνγκεν πέρασε μόλις έξω μετά το φάουλ του Ερικσεν, ο οποίος όμως δέκα λεπτά μετά πέτυχε το χρυσό γκολ για τους Λονδρέζους ύστερα από καταπληκτικό συνδυασμό Σισοκό και Ντέλε Αλι (1-0).

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Ντέιβις, Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Σισοκό, Γουίνκς (86' Ντάιερ), Ντέλε Αλι, Λούκας Μόουρα (62' Σον), Λαμέλα (70' Ερικσεν), Κέιν.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ασαμόα, Ντε Βράι (80' Μιράντα), Σκρίνιαρ, Ντ' Αμπρόζιο, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ναϊνγκολάν (43' Βαλέρο), Πολιτάνο (82' Κεϊτά Μπαλντέ), Πέρισιτς, Ικάρντι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα