Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι σκηνές βίας από το ΟΑΚΑ! (pics)

Gazzetta team
Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι σκηνές βίας από το ΟΑΚΑ! (pics)

bet365

Τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του Άγιαξ κάνουν τον γύρο του κόσμου με όλα τα μεγάλα ΜΜΕ να έχουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και βίντεο από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Τα ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα αναφέρονται στις σκηνές βίας που έλαβαν χώρα μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του Άγιαξ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League.

Η κατακραυγή από όλο τον Τύπο για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ πήρε παγκόσμιες διαστάσεις, τη στιγμή που στην ΑΕΚ επικρατεί προβληματισμός για τη συμπεριφορά των οπαδών της, η οποία θα φέρει ένα βαρύ κατηγορητήριο από την UEFA.

Διαβάστε μερικά από τα δημοσιεύματα μεγάλων ΜΜΕ:

Sun: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ αφήνουν εκείνους του Άγιαξ αιμόφυρτους πετώντας βόμβα μολότοφ πριν από την αναμέτρηση του Champions League».

Daily Mail: «Βόμβα μολότοφ πέφτει στην εξέδρα και οι οπαδοί του Άγιαξ τραυματίζονται και μένουν αιμόφυρτοι έπειτα από μάχες με την αστυνομία που αμαύρωσαν την αναμέτρηση του Champions League με την ΑΕΚ».

Ole: «Πέτρες εδώ, βόμβες μολότοφ εκεί», γράφει η μεγάλη αργεντίνικη εφημερίδα, συγκρίνοντας τα επεισόδια του ΟΑΚΑ με αυτά πριν από το Ρίβερ - Μπόκα στον τελικό του Λιμπερταδόρες.

Marca: «Μάχη με βεγγαλικά και βόμβες μολότοφ ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Άγιαξ. Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδειξαν το βίαιο πρόσωπό τους στη μάχη με τους φιλάθλους του Άγιαξ στο ΟΑΚΑ».

As: «Οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό και πέταξαν βεγγαλικά στους οπαδούς του Άγιαξ».

Record: «Η στιγμή που οπαδοί της ΑΕΚ εκτοξεύουν βόμβα μολότοφ προς τους οπαδούς του Άγιαξ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα