UEFA: Ένα χρόνο με αναστολή για το... πέταλο!

UEFA: Ένα χρόνο με αναστολή για το... πέταλο!

Γιώργος Τσακίρης
UEFA: Ένα χρόνο με αναστολή για το... πέταλο!

bet365

Η απόφαση της UEFA για την Α.Ε.Κ. ανοίγει όλο το ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Άγιαξ αλλά υπάρχει και... κίτρινη κάρτα για τις θύρες 1-35 αφού στο πρώτο καπνογόνο κλείνει για ένα χρόνο!

Ανοιχτό θα είναι όλο το ΟΑΚΑ στον αγώνα της Τρίτης (27/11) για το Champions League όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άγιαξ στο πιο σημαντικό παιχνίδι της πρωταθλήτριας στον όμιλο που συνυπάρχουν οι δυο ομάδες, αφού με νίκη (πολύ δύσκολο εννοείται) μπορεί και να ανοίξει ο δρόμος της διεκδίκησης της 3ης θέσης και η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής να έχει αξία στην Πορτογαλία με αντίπαλο την Μπενφίκα.

Η UEFA με αφορμή τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, καπνογόνα και βεγγαλικά κυρίως, επέβαλλε τιμωρία (χρηματικό πρόστιμο) για κλείσιμο ενός έτους με αναστολή για τις θύρες 1-35, δηλαδή το πέταλο που φιλοξενεί το μεγαλύτερο κομμάτι των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, της Original 21.

Κοινώς σε περίτπωση που με τον Άγιαξ υπάρχει ένα καπνογόνο από το πέταλο, ή από άλλη εξέδρα, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην ανοίξουν οι θύρες 1-35... Ακόμη και σε άλλη εξέδρα να υπάρξει καπνογόνο προφανώς το πιθανότερο είναι να κλείσει και το πέταλο και η θύρα στην οποία υπήρξε το καπνογόνο...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα