Ο Κριστιάνο γυμνάζεται... όπως στα 23 του!

Ο Κριστιάνο γυμνάζεται... όπως στα 23 του!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κριστιάνο γυμνάζεται... όπως στα 23 του!

bet365

Τη μέρα μετά την κατάκτηση του Champions League στη Μόσχα, πίσω στο 2008, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε για προπόνηση. Τη μέρα μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέτος, τη στιγμή που όλοι στην ιταλική ομάδα ήταν κουρασμένοι, ο Πορτογάλος είχε πάει από νωρίς το πρωί στο γυμναστήριο!

Ολυμπιακός - Ντουντελάνζ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Είναι τρομερός ο τρόπος με τον οποίο ο CR7 προσέχει τον εαυτό του και φροντίζει ώστε να είναι απίστευτα αθλητικός, φροντίζοντας τον οργανισμό του και το σώμα του προκειμένου να μπορεί να διατηρείται ακόμα και στην ηλικία των 33 ετών στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο Ματουϊντί αποκάλυψε κάτι που δεν θα έπρεπε να κάνει εντύπωση αναφορικά με τον Ρονάλντο, αλλά είναι αξιοπρόσεκτο και συνάμα αξιοθαύμαστο.

Πριν από καιρό, ο Κάρλος Τέβες είχε πει ότι ο Κριστιάνο, την επομένη του θριάμβου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Champions League στον αγγλικό «εμφύλιο» της Μόσχας, είχε πάει για προπόνηση. Τότε, ήταν 23 ετών...

Δέκα χρόνια αργότερα, τη φετινή σεζόν, οι «μπιανκονέρι» έφευγαν με θετικό αποτέλεσμα από το «Ολντ Τράφορντ» πριν από δύο εβδομάδες, είχαν μπροστά τους ταξίδι κι όμως, ο Ματουϊντί ανέφερε ότι: «Το επόμενο πρωί ήμασταν όλοι κουρασμένοι και φτάνοντας στην προπόνηση, βρήκαμε ήδη εκεί τον Κριστιάνο να είναι στο γυμναστήριο».

Έχει πατήσει τα 33. Τηρεί το πρόγραμμά του, όπως το έκανε στα 23 του, με άλλες αντοχές, αλλά πάντοτε με τον ίδιο ενθουσιασμό...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα