Αλέγκρι: «Είμαστε καλοί, θα γίνουμε καλύτεροι»

Gazzetta team
Αλέγκρι: «Είμαστε καλοί, θα γίνουμε καλύτεροι»

bet365

Η Γιουβέντους πέρασε και από το Μάντσεστερ κάνοντας το 3x3 στο Champions League αλλά ο προπονητής της δεν ήταν απολύτως ικανοποιημένος.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μπιανκονέρι πάνε... τρένο από την αρχή της σεζόν, έχοντας 11 νίκες και μία ισοπαλία σε 12 ματς σε Serie A και Champions League, αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δε δηλώνει ποτέ 100% ικανοποιημένος και αυτό φάνηκε και μετά τη νίκη στο Old Trafford.

«Κόντρα στην Τζένοα το Σάββατο σταματήσαμε να παίζουμε πολύ νωρίς και σωστά τιμωρηθήκαμε. Απόψε κάναμε κάποια λάθη που θα μπορούσαν να μας βάλουν σε δύσκολη θέση, έπρεπε να κυκλοφορούμε πιο γρήγορα την μπάλα σε κάποιες περιπτώσεις. Οπως και να έχει, ήταν μια καλή εμφάνιση της ομάδας και αξίζαμε τη νίκη», είπε αρχικά ο τεχνικός της Γιούβε και συνέχισε.

«Ημασταν καλοί στο ψηλό παιχνίδι, ενώ μου άρεσε πολύ ο Αλεξ Σάντρο αμυντικά αλλά κι επειδή έπαιζε απλά, όπως έπρεπε. Ελέγξαμε τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε περισσότερα γκολ αλλά κάναμε λάθη στην τελευταία ή στην προτελευταία πάσα. Ο τρόπος που χτίζαμε το παιχνίδι μας, όμως, ήταν σωστός σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Ηταν σημαντικό να κρατήσουμε την μπάλα στο έδαφος και να επιτεθούμε γύρω από τον Μάτιτς. Κάναμε αρκετά λάθη στην τελική πάσα όμως, κρίμα γιατί είχαμε τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις για να βάλουμε κι άλλα γκολ».

Και όταν ρωτήθηκε αν η Γιουβέντους, μετά και από αυτή τη νίκη, είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League με την αυτοπεποίθηση που ενισχύεται συνεχώς, απάντησε: «Υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη της ομάδας, η αυτοπεποίθηση τονώνεται συνεχώς, υπάρχει άλλος αέρας, πιο κυριαρχικός, στην ομάδα και στο κλαμπ. Εχουμε, όμως, αρκετή δουλειά να κάνουμε ακόμη γιατί η ομάδα έχει πραγματικά σημαντικά περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να διαβάζεις σωστά τα παιχνίδια. Με την Τζένοα, για παράδειγμα, δεν το κάναμε αλλά απόψε η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να διαβάσει τις καταστάσεις και να "χτυπήσει" όπως πρέπει και όταν πρέπει».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα