Σιμόες: «Eίμαι σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ» (vid)

Σιμόες: «Eίμαι σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ» (vid)

Gazzetta team
Σιμόες: «Eίμαι σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Αντρές Σιμόες, τόνισε πως μένει μια πικρία στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ καθώς είδαν πως θα μπορούσαν να πάρουν έστω μια ισοπαλία από την Μπάγερν, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Η αλήθεια είναι ότι μετά το καλό πρώτο ημίχρονο πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε όχι μόνο την ισοπαλία αλλά και γιατί όχι τη νίκη αν είχαμε κάποια καλή ευκαιρία. Ο κόσμος πίστευε το ίδιο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η γεύση που μας μένει όμως είναι λίγο πικρή.

Είδαμε ότι η παραμικρή έλλειψη συγκέντρωσης απέναντι σε τέτοιες ομάδες που μπορούν να επιτεθούν γρήγορα ανά πάσα στιγμή, κάνει τη διαφορά. Νομίζω κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο αλλά πήραμε το μάθημά μας γιατί μέσα σε ένα λεπτό ομάδες σαν τη Μπάγερν μπορούν να τελειώσουν το παιχνίδι.

Το κλίμα στην εξέδρα ήταν φανταστικό, ήταν σαν όνειρο για όλους μετά από τόσα χρόνια να βρίσκεται ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να τους κάνουμε ευτυχισμένους αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάποια στιγμή που κοίταξα την εξέδρα των φανατικών ήταν φανταστική, είναι υπεροχο να έχεις τέτοιους φιλάθλους».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα