Συνέχισε το σερί με τα 2+ γκολ εκτός έδρας η Μπάγερν

Δημήτρης Ρούσσος
Συνέχισε το σερί με τα 2+ γκολ εκτός έδρας η Μπάγερν

bet365

Με τη νίκη της στο ΟΑΚΑ η Μπάγερν Μονάχου επέκτεινε στα 7 το σερί της στο Champions League με δυο και περισσότερα γκολ στο ενεργητικό της σε εκτός έδρας αγώνες, φτάνοντας στους επτά.

Στο πρώτο ημίχρονο ζορίστηκε, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του Μονάχου έκαμψε τη αντίσταση της ΑΕΚ, επικρατώντας με 0-2 και φτάνοντας τους 7 βαθμούς στον όμιλο.

Παράλληλα, τα γκολ των Μαρτίνεθ και Λεβαντόφσκι «σημάδεψαν» άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι για τους Βαυαρούς, όπου σκοράρουν δυο ή περισσότερες φορές.

Το σερί ξεκίνησε κατά την περσινή σεζόν (2017/18) και αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια μετά την ήττα στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Στη συνέχεια η Μπάγερν επικράτησε κατά σειρά της Σέλτικ, της Άντερλεχτ, της Μπεσίκτας και της Σεβίλλης, αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό του Μπερναμπέου, ενώ φέτος μετράει 2Χ2 απέναντι σε Μπενφίκα και ΑΕΚ.

Κοινό σημείο όλων αυτών των παιχνιδιών; Σε κανένα δεν σκόραρε λιγότερα από δυο γκολ, με το σερί να «γράφει» 7 συνεχόμενα!

Αναλυτικά:

Σέλτικ 1-2

Άντερλεχτ 1-2

Μπεσίκτας 1-3

Σεβίλλη 1-2

Ρεάλ 2-2

Μπενφίκα 0-2

ΑΕΚ 0-2

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα