Βγαίνουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με Μπάγερν

Gazzetta team
Βγαίνουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με Μπάγερν

bet365

Η ΑΕΚ αναμένεται σήμερα τη Δευτέρα να δώσει στη διάθεση των φίλων της τα εισιτήρια για το εντός έδρας ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Περίπου 3.000 φίλαθλοι της γερμανικής ομάδας θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Φινλανδία – Ελλάδα και σούπερ αποδόσεις στο Nations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εντός της σημερινής μέρας πρόκειται να βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξετάζει να τοποθετήσει ανάλογες τιμές με το παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα ή και ακόμα μικρότερες προκειμένου να προσελκύσει αρκετό κόσμο και οικογένειες ακόμα και από την επαρχία που θέλουν να παρακολουθήσουν τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.

Για το ματς της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται αύριο Τρίτη κλιμάκιο της Μπάγερν στην Αθήνα προκειμένου να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες. Ήδη η Μπάγερν έχει πάρει όλα τα εισιτήρια που δικαιούται για τις θύρες 20-22 και 3.000 οπαδοί των Βαυαρών αναμένονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Γενικότερα στο στρατόπεδο των Γερμανών υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Η Μπάγερν θα φέρει το πούλμαν και το βαν του συλλόγου, ενώ μαζί έρχονται τέσσερα γερμανικά ραδιόφωνα, τη στιγμή που η γερμανική τηλεόραση θα κάνει τη δική της παραγωγή.

Μάλιστα, η Μπάγερν έχει ζητήσει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα για ξεμούδιασμα τη μέρα του ματς, ενώ ενδέχεται να το χρειαστεί και την επόμενη του αγώνα για αποκατάσταση πριν η αποστολή γυρίσει το Μόναχο.

Από τη μεριά της, και η ΑΕΚ ήδη οργανώνεται άριστα για την αναμέτρηση με την Μπάγερν, ετοιμάζοντας ένα ειδικό booklet με την παρουσίαση του ΟΑΚΑ και των επιμέρους θεμάτων του αγώνα ώστε οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας να έχουν συγκεντρωμένα τα πάντα που θα αφορούν τη συνάντηση από ασφάλεια και εισιτήρια, μέχρι τις θέσεις στα δημοσιογραφικά και τις υπηρεσίες Τύπου.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΑΕΚ θα παραχωρήσει στους επίσημους της Μπάγερν τη σουίτα της διοίκησης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ προκειμένου οι μεγάλες προσωπικότητες των Βαυαρών, όπως ο Ρουμενίγκε και ο Χένες, να αισθανθούν ακόμα πιο άνετα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα