Μπακασέτας: «Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο, αλλά δεν ήταν εικόνα αυτή στα πρώτα 20'»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο, αλλά δεν ήταν εικόνα αυτή στα πρώτα 20'»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε περήφανος για τους συμπαίκτες και την ομάδα του, ωστόσο παραδέχθηκε πως δεν έπαιξαν συγκεντρωμένα στο πρώτο 20λεπτο, όταν και δέχθηκαν δυο γκολ από τη Μπενφίκα.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η ΑΕΚ προσπάθησε απέναντι στη Μπενφίκα, ωστόσο τελικά έφυγε ηττημένη από το Ολυμπιακό Στάδιο (2-3).

Στο «μέταλλο» της Ένωσης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Τάσος Μπακασέτας, που παραδέχθηκε την ολιγωρία του στο δεύτερο γκολ των Πορτογάλων και υπογραμμίζοντας πως η ΑΕΚ έδειξε πως είναι μεγάλη ομάδα με την απόδοσή της στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στην κάμερα της CosmoteTV:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και για τα πρώτα 20 λεπτά, δεν ήταν εικόνα αυτή. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Δείξαμε όμως ότι έχουμε μέταλλο, αντιδράσαμε πιέσαμε και υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο. Στο τέλος του αγώνα μπορούσαμε να νικήσουμε και να καταγράψουμε μια μεγάλη νίκη.

Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το άγχος, παίζουν πολλά πράγματα σε ένα παιχνίδι. Μαθαίνουμε πως πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι 100%, δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε και μας άξιζε κάτι καλύτερο, είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου.

Ο κόσμος βλέπει την προσπάθειά μας, που τρέχουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, λογικό να το αναγνωρίζει ο κόσμος και να χαίρεται, χαιρόμαστε κι εμείς. Σε σχέση με πέρυσι είμαστε πιο ενεργητικοί, δεν παίζουμε τόσο αμυντικά και προσπαθούμε για το καλύτερο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα