Ο Κλοπ ξανά στο γήπεδο όπου είχε... ξεφύγει όσο ποτέ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κλοπ ξανά στο γήπεδο όπου είχε... ξεφύγει όσο ποτέ! (vid)

bet365

Πάνε πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε στο «Σαν Πάολο» και θα βρεθεί ξανά το βράδυ της Τετάρτης. Σε αυτό το γήπεδο, είχε πραγματοποήσει ξέσπασμα που όμοιό του δεν είχε επιδείξει ποτέ ξανά, φροντίζοντας βέβαια και να μην το επαναλάβει.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάντσεστερ Γ. – Βαλένθια και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήταν ένα ματς της Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στη Νάπολι, στον πάγκο της οποίας τότε βρισκόταν ο Ράφα Μπενίτεθ.

Ο «Kloppo», είχε εκνευριστεί τρομερά με τον τέταρτο διαιτητή όταν δεν είχε δοθεί άμεσα η εντολή να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από τραυματισμό ο Νέβεν Σούμποτιτς, με αποτέλεσμα να μην καλυφθεί σωστά το κενό του και ο Ιγουαΐν να βάλει μπροστά τους «παρτενοπέι», οι οποίοι έφτασαν στη νίκη με σκορ 2-1.

Το στιγμιότυπο με τον Κλοπ να προσπαθεί να συγκρατηθεί για να μην ορμήξει στον τέταρτο διαιτητή είναι από αυτά που δεν ξεχνιούνται, με τον Γερμανό κόουτς φυσικά ν' αποβάλεται και να παρακολουθεί το μεγαλύτερο κομμάτι εκείνης της αναμέτρησης από τηλεόραση εντός των χώρων του γηπέδου.

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου και αφού πρώτα είχε απολογηθεί ειλικρινά τόσο στον άνθρωπο που έγινε αποδέκτης της οργής του, όσο και στον ρέφερι της αναμέτρησης, ο Κλοπ, μετανιωμένος, είχε δηλώσει: «Αποδέχομαι τις συνέπειες των πράξεών μου και αντιλαμβάνομαι ότι έκανα σαν κλόουν. Ήταν παντελώς ηλίθια η συμπεριφορά και η αντίδρασή μου. Είπα στον εαυτό μου ότι θα προσπαθήσω να μην ξαναδώ το πρόσωπό μου σε αυτή την κατάσταση ποτέ ξανά. Ήταν ένα τεράστιο λάθος».

Αυτό το λάθος, τον κράτησε μακριά από τον πάγκο της Ντόρτμουντ για δυο ευρωπαϊκά ματς...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα