Στο «Μπερναμπέου» δίχως... Κριστιάνο ο Μανωλάς

Κώστας Ζάλιαρης
Στο «Μπερναμπέου» δίχως... Κριστιάνο ο Μανωλάς

bet365

Πέρυσι, απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα. Φέτος, ο Κώστας Μανωλάς θα βρεθεί ξανά στο «Μπερναμπέου», όμως εκεί δεν θα έχει πλέον να μαρκάρει τον Κριστιάνο. Η Ρόμα να φιλοξενείται από τη Ρεάλ, ενώ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι έτοιμος για νέες εμπειρίες με νέα φανέλα, αφού αντιμετωπίζει τη Βαλένθια ως παίκτης της Γιουβέντους.

Άγιαξ - ΑΕΚ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League συνεχίζεται, με την ΑΕΚ φυσικά να κάνει την εμφάνισή της απέναντι στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, επιστρέφοντας στ' αστέρια έπειτα από αρκετά χρόνια.

Στο μενού της δεύτερης ημέρας της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων, ξεχωρίζει η προσπάθεια που θα κάνει η Ρόμα του Κώστα Μανωλά απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζουλιέν Λοπετέγκι, με τον Έλληνα στόπερ και την ομάδα του να βάζουν στόχο κάτι θετικό κόντρα στους «μερένχες», ώστε να μπορούν να υπερηφανευτούν ακόμα περισσότερο μετά την περσινή τεράστια επιτυχία με τη Μπαρτσελόνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λιόν στο «Etihad» σε ένα ματς που στη θεωρία του δεν φοβίζει το σύνολο του Πεπ, ενώ η Γιουνάιτεντ έχει ταξιδέψει στην Ελβετία για την αναμέτρηση με τη Γιούνγκ Μπόις.

Με τη φανέλα της Γιουβέντους ξεκινά τη φετινή διοργάνωση ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους «μπιανκονέρι» να κοντράρονται με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Άγιαξ – ΑΕΚ (19:55, CosmoteSport2 HD)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Χόφενχαϊμ (CosmoteSport 4 HD)

Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου (22:00, CosmoteSport 2 HD)

Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν (CosmoteSport 6 HD)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα (CosmoteSport 3 HD)

Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (CosmoteSport 9 HD)

Γιούνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (CosmoteSport 7 HD)

Βαλένθια – Γιουβέντους (CosmoteSport 8 HD)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα