Έφτασε Άμστερνταμ η ΑΕΚ (pics)

Έφτασε Άμστερνταμ η ΑΕΚ (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Έφτασε Άμστερνταμ η ΑΕΚ (pics)

bet365

Η ΑΕΚ προσγειώθηκε στο Άμστερνταμ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άγιαξ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Ίντερ - Τότεναμ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Λίγο μετά τις 13:30 (ώρα Ελλάδας) το αεροπλάνο της Aegean που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, «Σίπχολ», με το κλίμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού να είναι εξαιρετικό ενόψει της πρόκλησης της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι για την έναρξη των υποχρεώσεών τους στον όμιλο του Champions League αντιμετωπίζοντας τον Άγιαξ την Τετάρτη στη Johan Cruyff Arena.

Εκεί αργότερα το απόγευμα (19:30 ώρα Ελλάδας) ο Μαρίνος Ουζουνίδης μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο θα παραχωρήσουν τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ενώ μισή ώρα αργότερα οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν στο γήπεδο του Αίαντα.

Θυμίζουμε ότι με την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Γιακουμάκης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα