Μπακάκης: «Ανατριχιάζω στον ύμνο του Champions League!»

Μπακάκης: «Ανατριχιάζω στον ύμνο του Champions League!»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Ανατριχιάζω στον ύμνο του Champions League!»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, ανέφερε χαρακτηριστικά πως ανατριχιάζει στον ύμνο, καθώς και πως περιμένει εναγωνιώς τη συνέχεια.

Αϊντχόφεν – Μπάτε Μπορίσοφ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το 1-1 με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ «χάρισε» στην ΑΕΚ την πρόκριση στα αστέρια και ο Μιχάλης Μπακάκης φανέρωσε τον ενθουσιασμό του στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας μπακ στην κάμερα της CosmoteTV:

«Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται. Από μια φάση φάγαμε ένα γκολ και η Βίντι μπήκε στο παιχνίδι. Είναι μεγάλο κατόρθωμα μετά από 12 χρόνια να μπαίνουμε σε ομίλους Champions League, δεν το έχουμε ξανακάνει οι ποδοσφαιριστές.

Για το γεγονός πως θα συνεχίσει να ακούει τον ύμνο του Champions League: «Ανατριχιάζω ολόκληρος στον ύμνο, δεν είναι εύκολο για κανέναν να το καταφέρει. Είμαστε χαρούμενοι που θα το ζήσουμε αυτό, θα κερδίσουμε πολλές εμπειρίες απ’ όσα θα ζήσουμε στη συνέχεια.

Για τους επόμενους αντιπάλους στη φάση των ομίλων: «Θα είναι φανταστικά όσα θα βιώσουμε, θέλουμε να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι για τις προκλήσεις που έρχονται».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα