Μάνταλος: «Για αυτές τις στιγμές ήρθαμε στην ΑΕΚ»

Μάνταλος: «Για αυτές τις στιγμές ήρθαμε στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Για αυτές τις στιγμές ήρθαμε στην ΑΕΚ»

bet365

Στη δικαίωση της επιλογής των παικτών της ΑΕΚ να φορέσουν τα «κιτρινόμαυρα» στα δύσκολα χρόνια των χαμηλότερων κατηγοριών στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Βίντι ο Πέτρος Μάνταλος.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα ΠΑΟΚ - Μπενφίκα, αν o Ουάρντα σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ΑΕΚ βρίσκεται ξανά στους ομίλους του Champions League, μετά το παιχνίδι με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ (1-1) και ο σκόρερ της Ένωσης στάθηκε στην πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της Ένωσης στην κάμερα της CosmoteTV:

«Πριν το παιχνίδι, πολλοί θεωρούσαν ότι θα είναι εύκολο. Οι ποδοσφαιριστές όμως ξέραμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο και το βιώσαμε στα 90 λεπτά. Πέρασε η ομάδα που έπαιξε καλύτερα στα δύο παιχνίδια. Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για το κλαμπ, αρχίζουμε να ανταμειβόμαστε για τους κόπους μας. Είναι ιστορικές στιγμές».

Για τα μεγαθήρια που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στους ομίλους: «Είναι μία πρόκληση, που δεν την έχουν ζήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές. Μόνο ένας-δύο ποδοσφαιριστές. Παλεύαμε χρόνια για να το πετύχουμε. Είναι Κάτι το φανταστικό, ο κάθε ποδοσφαιριστής, από το 2014 που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα το ονειρευόταν».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα