Ρουί Βιτόρια: «Ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε»

Gazzetta team
Ρουί Βιτόρια: «Ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε»

bet365

Ο Ρουί Βιτόρια στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Μπενφίκα, στο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με τον Ουάρντα, ενώ μίλησε και για την απουσία του Σάλβιο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «Αετών» δεν μπορούσε να χωνέψει τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας τους και το… γκολ του Αμρ Ουάρντα, που όπως είπε «ήταν μια τιμωρία για μας».

Σύμφωνα με τον Ρουί Βιτόρια, «η Μπενφίκα ήταν καλύτερη», γιατί όπως τόνισε, «δείξαμε προσωπικότητα, κάναμε ευκαιρίες αρκετές για να μιλάμε για άλλο αποτέλεσμα. Στην τελική προσπάθεια, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί κι έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες».

Η εξέλιξη του αγώνα δεν ήταν ιδανική για τον τεχνικό της Μπενφίκα, καθώς όπως εξήγησε: «ο ΠΑΟΚ σκόραρε στη μοναδική ευκαιρία στην εστία μας στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν μια τιμωρία»!

Όμως, όπως τόνισε, «ακόμη κι έτσι, είμαστε αισιόδοξοι και πάμε στην Ελλάδα για να πάρουμε την πρόκριση», ενώ στο τέλος των δηλώσεων του αναφέρθηκε στην απουσία του Εδουάρδο Σάλβιο: «Δεν ήταν έτοιμος και γι' αυτό δεν ήταν στο ματς. Αλλά, δεν είχαμε μειωμένη απόδοση γι' αυτό το λόγο. Έχουμε πολλούς παίκτες ποιότητας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα