Η ΑΕΚ στο Groupama Arena! (vid & pics)

Η ΑΕΚ στο Groupama Arena! (vid & pics)

Γιώργος Τσακίρης
Η ΑΕΚ στο Groupama Arena! (vid & pics)

bet365

Δείτε φωτογραφίες και video από την προπόνηση της Ένωσης στο γήπεδο της Φερεντσβάρος, στο οποίο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Βίντι. ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Πανέτοιμοι για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίντι είναι οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι θα αναζητήσουν στο Groupama Arena το αποτέλεσμα που θα βάλει τα θεμέλια για την επιστροφή τους στους ομίλους του Champions League. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πάτησαν την Τρίτη το χορτάρι του γηπέδου όπου θα διεξαχθεί η κρίσιμη αναμέτρηση, κάνοντας την τελευταία τους πρόβα στην έδρα που ανήκει στη Φερεντσβάρος.

Το Groupama Arena βρίσκεται στο ένατο διαμέρισμα της Βουδαπέστης και πρόκειται ουσιαστικά για έναν χώρο πολλαπλών χρήσεων, ο οποίος ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2013 και παραδόθηκε τον Αύγουστο του 2014, με το κόστος του να αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή τη στιγμή αποτελεί το μεγαλύτερο γήπεδο στη χώρα, καθώς το «Φέρεντς Πούσκας» κατεδαφίστηκε και το νέο στάδιο που θα κατασκευαστεί στη θέση του αναμένεται να είναι έτοιμο το 2019. Το Arena βρίσκεται στην κατηγορία 4 της UEFA, που σημαίνει ότι μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια προκριματικών για το Μουντιάλ και το Euro, αλλά και παιχνίδια Champions League μέχρι τη φάση των προημιτελικών.

Στο ουγγρικό πρωτάθλημα χωράει 23.800 οπαδούς, οι οποίοι όμως για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γίνονται 22.000, διότι οι θέσεις ορθίων που υπάρχουν σε συγκεκριμένα σημεία κλείνουν.

Δείτε video και φωτογραφίες!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα