Ρονάλντο, Σαλάχ και Μόντριτς οι υποψήφιοι για τον παίκτη της χρονιάς από την UEFA (vid)

Gazzetta team
Ρονάλντο, Σαλάχ και Μόντριτς οι υποψήφιοι για τον παίκτη της χρονιάς από την UEFA (vid)

bet365

Η UEFA ανακοίνωσε πως Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοχάμεντ Σαλάχ και Λούκα Μόντριτς είναι οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του παίκτη της χρονιάς που θα ανακοινωθεί στις 30 Αυγούστου.

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο παίκτης της χρονιάς θα γίνει γνωστός από την UEFA στις 30 Αυγούστου στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League στο Μόντε Κάρλο.

Η UEFA ανακοίνωσε τους τρεις υποψήφιους που θα διεκδικήσουν το βραβείο και είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Λούκα Μόντριτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτός που αναδεικνύεται νικητής στη συγκεκριμένη ψηφοφορία. Αν το κατακτήσει και φέτος θα είναι η τέταρτη φορά που θα λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο, ενώ η πρώτη θα είναι για τους Σαλάχ και Μόντριτς, αν κάποιος από τους δύο αναδειχθεί νικητής.

Ο CR7 την περσινή σεζόν κατέκτησε για τρίτη σερί φορά το Champions League, φεύγοντας σαν... βασιλιάς από τη Ρεάλ για να υπογράψει στη Γιουβέντους. Ήταν ακόμα μια πολύ παραγωγική σεζόν για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ με τη φανέλα των «Μερένχες», σημειώνοντας 44 γκολ σε 44 εμφανίσεις με τη Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Σαλάχ... έσπασε όλα τα κοντέρ στην περσινή πρώτη του σεζόν με τη Λίβερπουλ, με τον «Φαράω» να ξεσηκώνει το Άνφιλντ με τα κατορθώματά του. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 44 γκολ σε 52 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο στον τελικό του Champions League στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε με τους «Κόκκινους» να χάνουν το τρόπαιο από τη Ρεάλ.

Όσον αφορά τον Λούκα Μόντριτς, ο Κροάτης μέσος αποτέλεσε για άλλη μια σεζόν τον «εγκέφαλο» της Ρεάλ Μαδρίτης. Ανέβηκε για άλλη μια φορά στο κορυφαίο σκαλοπάτι με τους Μαδριλένους στο Champions League, όντας ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες στο ρόστερ της Ρεάλ για τη δουλειά που κάνει στο κέντρο. Γι' αυτόν άλλωστε το καλοκαίρι ήταν μοναδικό, φτάνοντας με την Εθνική Κροατίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα