Άνοιξε και η Θύρα 12, πάνω από 30.000 φίλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Άνοιξε και η Θύρα 12, πάνω από 30.000 φίλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Άνοιξε και η Θύρα 12, πάνω από 30.000 φίλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι συνεχίζεται ενόψει της αναμέτρησης με τη Σέλτικ η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι. Άνοιξε και η Θύρα 12, πάνω από 30.000 κόσμου αναμένεται στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ - Σέλτικ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Λιβάγια ανοίξει το σκορ (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ενθουσιασμός των οπαδών της ΑΕΚ για την αποψινή ρεβάνς με τη Σέλτικ είναι έντονος, κάτι που φάνηκε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν προς πώληση τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Απόψε στο ΟΑΚΑ αναμένονται πάνω από 30.000 φίλοι της Ένωσης, νούμερο απίθανο για μέσα Αυγούστου.

Μάλιστα η ζήτηση παραμένει αυξημένη με συνέπεια η ΑΕΚ να ανοίξει και τη Θύρα 12 του ΟΑΚΑ με εισιτήρια στην τιμή των 20 ευρώ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστου τα εκδοτήρια για τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα με τη Σέλτικ (21.00) θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Η ηλεκτρονική προπώληση μέσω του aekfc.gr και των καταστημάτων PUBLIC θα ολοκληρωθεί στις 19:30.

Ενημερωθείτε από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ με την υποσημείωση ότι έχουν ήδη ανοίξει και η Θύρα 6 του ΟΑΚΑ με τιμή εισιτηρίου στα 20 ευρώ αλλά και η Θύρα 21 με τιμή εισιτηρίου στα 15 ευρώ.

https://www.aekfc.gr/…/ta-eisitiria-tou-epanaliptikou-me-ti…

Σημειώνεται ότι για τον αποψινό αγώνα ΔΕΝ απαιτείται η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της -για την αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας- να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους για τον αποψινό αγώνα.

Ως προς τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας η ΠΑΕ ΑΕΚ επαναλαμβάνει στους φιλάθλους της ότι το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας δεν θα λειτουργήσει σήμερα, λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Σέλτικ, αλλά και αύριο στην αργία του Δεκαπενταύγουστου.

Best of internet