Γκλουσακόφ: «Πρέπει να περάσουμε τον ΠΑΟΚ»

Γκλουσακόφ: «Πρέπει να περάσουμε τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ντένις Γκλουσακόφ, αρχηγός της Σπαρτάκ Μόσχας, πήρε φανέλα βασικού από τον Μάσιμο Καρέρα στη νίκη με 1-0 επί της Ανζί και πλέον στο μυαλό του υπάρχει μόνο η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

O αρχηγός της Σπαρτάκ Μόσχας, που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα, παραδέχθηκε πως στον αγώνα της Τούμπας, «αν και πετύχαμε δύο γκολ εκτός έδρας», έγιναν πολλά λάθη και κυρίως «χάσαμε πολλές προσωπικές μονομαχίες, πρέπει να αναλύσουμε το τι έγινε στο πρώτο ματς», ενώ όπως τόνισε «μέχρι τώρα σκεφτόμασταν το παιχνίδι με την Ανζί, αλλά μετά από αυτόν τον αγώνα έχουμε στο μυαλό μας μόνο τον ΠΑΟΚ».

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γκλουσακόφ στάθηκε στην σημασία της ρεβάνς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Εναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς, επειδή θέλουμε να παίξουμε στους ομίλους του Champions League. Πέρυσι, παίξαμε και ένιωσα τι είναι. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την Ανζί. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή μας. Έχουμε τις δυνατότητες, με όλο τον σεβασμό στην Ανζί, να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Μπορεί στο πρωτάθλημα να κερδίζουμε, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα