Ελάχιστα εισιτήρια έμειναν ενόψει Σπαρτάκ

Ελάχιστα εισιτήρια έμειναν ενόψει Σπαρτάκ

Gazzetta team
Ελάχιστα εισιτήρια έμειναν ενόψει Σπαρτάκ

bet365

Μόνο μέσω του διαδικτύου θα συνεχιστεί η πώληση των λιγοστών εισιτηρίων, που είχαν δεσμευτεί για τα διαρκείας και πλέον είναι στη διάθεση του κόσμου του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, μετά και τη σημερινή διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια για το παιχνίδι της Τετάρτης (8/8).

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, διακόπτεται μέχρι το πρωί της Πέμπτης (09.08) στις 09:00, όταν και θα ξεκινήσει και πάλι από το γήπεδο της Τούμπας και το internet.

Οι λίγες θέσεις σε όλες τις θύρες που είχαν δεσμευθεί για εκείνους που επιθυμούσαν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, πωλούνται πλέον ΜΟΝΟ μέσω ίντερνετ μέχρι την εξάντλησή τους για τον αγώνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας.

Η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν αγοραστεί από το ίντερνετ θα πραγματοποιείται αύριο από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, από τις 09:00 και ως την έναρξη του αγώνα, με την προσκόμιση της ταυτότητας και του αριθμού κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς.

Οι θύρες για την είσοδο των φιλάθλων θα ανοίξουν στις 17:00 και συστήνουμε την έγκαιρη προέλευση στο γήπεδο για την αποφυγή συνωστισμού.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα