Λουτσέσκου: «Με αυτοπεποίθηση και πάθος» (vid)

Λουτσέσκου: «Με αυτοπεποίθηση και πάθος» (vid)

Λουτσέσκου: «Με αυτοπεποίθηση και πάθος» (vid)

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας πριν από τον αγώνα με την Σπαρτάκ Μόσχας, στάθηκε στην πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί της Βασιλείας.

Σταντάρ Λιέγης - Αγιαξ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Χούντελααρ ανοίξει το σκορ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Ηταν δύσκολο να ισορροπήσω μεταξύ της χαράς της πρόκρισης επί της Βασιλείας και την ηρεμίας και του καθαρού μυαλού ενόψει Σπαρτάκ», μ’ αυτά τα λόγια ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιέγραψε τα συναισθήματά του, ωστόσο απέφυγε να μπει στη διαδικασία σύγκρισης της Βασιλείας και της Σπαρτάκ και όπως είπε οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι πολύ λάθος να κάνουμε συγκρίσεις στο ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήταν φαβορί μετά την κλήρωση. Καταφέραμε να προκριθούμε, κυρίως γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια και έχουμε αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα με πολλές λύσεις. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Περιγράφοντας το στυλ παιχνιδιού και τι περιμένει από τη ρωσική ομάδα, ο 49χρονος προπονητής του «Δικεφάλου» σχολίασε:

«Είναι μία μάχη δύο ομάδων. Είμαστε οργανωμένες ομάδες και οι δύο, αλλά πολύ διαφορετικές. Η Σπαρτάκ είναι μία ομάδα με συνοχή, οργανωμένη, ειδικά όταν δεν έχει την μπάλα. Προσπαθεί να πιέσει ψηλά. Θα χρειαστεί να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και να μην δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Έχουν εμπειρία και μπορούν να εκμεταλλευτούν κάθε λάθος μας».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Μπίσεσβαρ, όπως και στον Ακπόμ, αλλά χαίρεται για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του ο Χοσέ Κάνιας. «Ηταν εκτός για δύο μέρες και του είπα ότι μάλλον του έκαναν πολύ καλό αυτές οι... διακοπές. Γύρισε και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Μπίσεσβαρ δεν είναι έτοιμος. Έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα και ίσως είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι.

Ο Ακπόμ είναι σε καλή κατάσταση σωματικά, αλλά χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στην ομάδα. Σας το έχω ξαναπεί ότι διαθέτουμε παίκτες και θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Όποιος και να βρεθεί στο γήπεδο πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος. Δεν σκεφτόμαστε πόσο ακριβή είναι μία ομάδα όταν προετοιμάζουμε ένα παιχνίδι. Στεκόμαστε σε τεχνικά και τακτικά θέματα. Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο πάντα».

Όπως τόνισε ο Λουτσέσκου «το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η νοοτροπία που θα έχει η ομάδα όταν μπαίνει στο γήπεδο. Δεν έχει σημασία ποιος βρίσκεται απέναντί της. Εμείς είμαστε μία τέτοια ομάδα.

Απαντώντας σε ερώτηση Ρώσου δημοσιογράφου αναφορικά με την σχέση που έχει με τον πατέρα του, Μιρτσέα, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε πως: «το ποδόσφαιρο αλλάζει συνέχεια και με μεγάλη ταχύτητα. Όταν μιλάω με τον πατέρα μου για το ποδόσφαιρο, μιλάμε για το σήμερα. Είναι το πάθος και μιλάμε συνεχώς γι αυτό».

Όσο για τον Ρόμπερτ Μακ που τον είχε πέρσι στην ομάδα, αλλά συνεχίζει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ο Λουτσέσκου τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στην ομάδα, «είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία και την προσφορά του πέρσι στην ομάδα».

Τέλος ρωτήθηκε για την περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ, αλλά ευγενικά απέφυγε να πει κάτι. «Δεν ήταν πέρσι παίκτης μας, δεν είναι φέτος, οπότε δε μου αρέσει να συζητάω για αυτά τα πράγματα», αρκέστηκε να σχολιάσει.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην σημερινή συνέντευξη Τύπου της Τούμπας:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα