Πρίγιοβιτς: «Εμείς, θα περάσουμε»!

Πρίγιοβιτς: «Εμείς, θα περάσουμε»!

Πρίγιοβιτς: «Εμείς, θα περάσουμε»!

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο από την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Ελβετία. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου! ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ ξέρει ότι όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα το βράδυ της Τετάρτης (1/8) πάνω του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελβετία, αν και έκανε καριέρα μακριά από τη χώρα. «Νιώθω έτοιμος να δώσω το 100% στην ομάδα, είτε για 90 λεπτά είτε για 120 λεπτά. Αυτό που έχει σημασία περισσότερο από όλα είναι να βγάλουμε στο γήπεδο τον χαρακτήρα μας ως ομάδα», σχολίασε ο «Πρίγιο», που δεν ασχολείται και τόσο πολύ με το τι συμβαίνει στο ελβετικό ποδόσφαιρο, αλλά όπως είπε χαίρεται για τα καλά λόγια που είπε γι’ αυτόν ο υπηρεσιακός προπονητής της Βασιλείας, Αλεξάνταρ Φράι.

«Γνωρίζω και σέβομαι τον κ. Φράι, αλλά αύριο θα μπω στο γήπεδο με στόχο να δώσω ότι έχω για να βοηθήσω την ομάδα μου», υποστήριξε ο 28χρονος φορ του «Δικεφάλου», που δε θέλησε να σταθεί στις αλλαγές και την κακή κατάσταση που υπάρχει στο στρατόπεδο της ελβετικής ομάδας.

«Η Βασιλεία είναι μία δυνατή ομάδα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο παιχνίδι. Η αλλαγή του προπονητή μπορεί να είναι κάτι θετικό για εμάς. Ούτως ή άλλως έχω θετικές σκέψεις και θεωρώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση!», τόνισε με περίσσια αυτοπεποίθηση.

Γι’ αυτό, όπως πρόσθεσε, δεν σκέφτεται να σκοράρει στον δεύτερο αγώνα κόντρα στη Βασιλεία. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να περάσει ο ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο! «Το πιο σημαντικό είναι να αποδώσει καλά όλη η ομάδα και όχι μόνο εγώ. Θα αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που θα συμμετάσχω να ένα μεγάλο παιχνίδι. Περιμένουμε μία δυνατή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, είναι εθνική γιορτή στην Ελβετία, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να μας επηρεάσει αυτό», εξήγησε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα