Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για την Βασιλεία (pics & vids)

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για την Βασιλεία (pics & vids)

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για την Βασιλεία (pics & vids)

bet365

Χωρίς τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πραγματοποιείται αυτή την στιγμή η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Βασιλεία (24/7, 20:30). Ουρές έξω από το γήπεδο της Τούμπας για ένα μαγικό χαρτάκι για το ματς με τους Ελβετούς, αλλά για ένα διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Χωρίς Μπίσεσβαρ και η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Βασιλεία και την στιγμή που ο κόσμος (με το θερμόμετρο να έχει σκαρφαλώσει στους 32 βαθμούς Κελσίου!) έξω από το γήπεδο "εξαφανίζει" τα εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσαμπιονς Λιγκ και τα διάρκειας της νέας χρονιάς, που θα αγγίξουν ίσως και να ξεπεράσουν τις 15.000 κάρτες.

Χάμαρμπι - Νταλκούρντ! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Εκτός από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ απουσίαζε ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς, ο οποίος είναι στο εξωτερικό και συζητάει για να κλείσει σε ομάδα ως δανεικός, αλλά και ο νεαρός Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, ο οποίος δεν βρίσκεται στην ασπρόμαυρη λίστα των ευρωπαϊκών αγώνων αυτής της φάσης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα