Βικί: «Εμπειρη και ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Βικί: «Εμπειρη και ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο προπονητής της Βασιλείας, Ράφαελ Βικί, έκανε λόγο για μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ, που θα βρεθεί στο δρόμο της ελβετικής ομάδας για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός της Βασιλείας στάθηκε στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου». «Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με παίκτες από διαφορετικές χώρες που κουβαλούν μαζί τους πολύ εμπειρία. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ έμπειρη και ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, που θέλουμε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», σχολίασε ο Ράφαελ Βικί και πρόσθεσε:

«Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν θα υπήρχε ένα απλός αντίπαλος. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League και πρέπει να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο στο δρόμο μας. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα πάνω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και αυτό λέει πολλά για την ποιότητα του αντιπάλου μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα