Οι σαμάνοι της Αφρικής έριξαν... αστεράτη κατάρα στον Πεπ!

Οι σαμάνοι της Αφρικής έριξαν... αστεράτη κατάρα στον Πεπ!

Gazzetta team
Οι σαμάνοι της Αφρικής έριξαν... αστεράτη κατάρα στον Πεπ!

bet365

Ο Τουρέ εξαπέλυσε επίθεση στον Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Σέλουκ τόνισε πως οι σαμάνοι της Αφρικής θα καταραστούν τον Καταλανό να μην κατακτήσει ξανά Champions League.

«Έφτασα στο σημείο να αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα είναι το χρώμα μου. Δεν είμαι ο πρώτος που αναγνωρίζει διαφορά στην αντιμετώπιση. Στην Μπαρτσελόνα ήταν και άλλοι παίκτες που είχαν την ίδια απορία. Ίσως κάποιες φορές εμείς οι Αφρικανοί να μην έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από κάποιους ανθρώπους. Όταν βλέπουμε ότι ο Πεπ παντού είχε προβλήματα με Αφρικανούς, μας κάνει να αναρωτιόμαστε» είπε ο Τουρέ για τον Γκουαρδιόλα και οι σαμάνοι της Αφρικής το... πήραν πάνω τους.

Αυτό άλλωστε είπε ο μάνατζερ του Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ «Ο Πεπ έστρεψε όλη την Αφρική εναντίον του. Πολλοί Αφρικανοί φίλαθλοι απομακρύνθηκαν από τη Μάντσεστερ Σίτι και είμαι σίγουρος ότι πολλοί Αφρικανοί σαμάνοι στο μέλλον δεν θα επιτρέψουν στον Πεπ να κατακτήσει το Champions League. Αυτό θα είναι για τον Πεπ μία αφρικανική κατάρα. Η ζωή θα αποδείξει αν είμαι σωστός ή λάθος. Πάντως, ο Θεός βλέπει τα πάντα. Ο τρόπος που ο Γκουαρδιόλα συμπεριφέρθηκε στον Γιάγια Τουρέ, έναν θρύλο της Σίτι, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες για να μην τον αφήσει να παίξει...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα