Μήνυση στον Ράμος από Αιγύπτιο δικηγόρο που αξιώνει αποζημίωση 1 δισ. ευρώ!

Gazzetta team
Μήνυση στον Ράμος από Αιγύπτιο δικηγόρο που αξιώνει αποζημίωση 1 δισ. ευρώ!

bet365

Ένας Αιγύπτιος δικηγόρος κινείται νομικά εναντίον του Σέρχιο Ράμος για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ, αξιώνοντας ως αποζημίωση το ιλιγγιώδες ποσό του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ!

Ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών που τον κατηγορούν ότι σκόπιμα τραυμάτισε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League για να τον βγάλει νοκ-άουτ. Ήδη μάλιστα κάποιοι έχουν ξεκινήσει να συλλέγουν υπογραφές ζητώντας την τιμωρία του Ισπανού στόπερ.

Την ίδια στιγμή ένας δικηγόρος στην Αίγυπτο ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας ότι ήδη έχει κινηθεί νομικά εναντίον του Ράμος στη FIFA για φυσική και ψυχολογική βλάβη εναντίον του Σαλάχ, διεκδικώντας μάλιστα αποζημίωση που αγγίζει το αστρονομικό νούμερο του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ!

Γαλλία - Ιρλανδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Ο Ράμος σκόπιμα τραυμάτισε τον Σαλάχ και θα πρέπει να τιμωρηθεί για την ενέργειά του. Ήδη έχω κινήσει τις νομικές διαδικασίες στη FIFA καταθέτοντας μήνυση. Θα ζητήσω αποζημίωση, η οποία μπορεί να ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο ευρώ για τη φυσική και την ψυχολογική βλάβη του Ράμος στον Σαλάχ και στον λαό της Αιγύπτου», ανέφερε ο δικηγόρος Μπασέμ Γουάμπα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα