Κάριους: «Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα...»

Gazzetta team
Κάριους: «Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα...»

bet365

Ο Κάριους ζει τον απόλυτο εφιάλτη και με απολογητικά μηνύματα έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση!

Το κλάμα του αμέσως μετά το τέλος του τελικού, αλλά και η απολογία του προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ δεν μπόρεσαν να τον ηρεμήσουν. Ο Κάριους με διαδοχικές αναρτήσεις μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται «Δεν έχω κοιμηθεί μέχρι τώρα, οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν τρέχουν ξανά και ξανά στο κεφάλι μου. Είμαι απίστευτα λυπημένος για τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς και για τον σύλλογο. Ξέρω οτι εγώ ευθύνομαι με τα δυο λάθη και εξαιτίας μου σας έριξα κάτω...

Ράγιο Βαγιεκάνο - Λούγο! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Θα ήθελα μόνο να γυρίσω πίσω το χρόνο, αλλά δεν είναι δυνατό. Είναι ακόμα χειρότερο, καθώς αισθανόμασταν όλοι ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προετοιμαζόμασταν εδώ και πολύ καιρό για το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους απίστευτους οπαδούς μας που βρέθηκαν στο Κίεβο και μας χειροκρότησαν μετά το ματς. Εδειξαν πως είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Σας ευχαριστώ και θα επιστρέψουμε πιο δυνατά» τόνισε ο Γερμανός, ο οποίος έκανε δυο τραγικά λάθη, όσα είχε κάνει στα... 32 τελευταία ματς με τους Κόκκινους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα