«Μένει δύο εβδομάδες εκτός ο Σαλάχ, προλαβαίνει το Μουντιάλ»

Gazzetta team
«Μένει δύο εβδομάδες εκτός ο Σαλάχ, προλαβαίνει το Μουντιάλ»

bet365

Ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Αιγύπτου, Καλέντ Αμπντούλ Αζίζ αποκάλυψε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το Μουντιάλ καθώς ο τραυματισμός του θα τον αφήσει μόνο δύο εβδομάδες εκτός.

Στην Αίγυπτο παραμένουν με κομμένη την ανάσα για τον τραυματισμό του Σαλάχ στον τελικό του Champions League. Ωστόσο τα νέα από τη χώρα παραμένουν καθησυχαστικά για τον άσο της Λίβερπουλ καθώς με ανακοίνωσή του ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της χώρας τόνισε ότι ο Σαλάχ μένει μόνο για δύο εβδομάδες εκτός και θα προλάβει κανονικά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ράγιο Βαγιεκάνο - Λούγο! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

«Η διάγνωση είναι μία κάκωση στους συνδέσμους του ώμου. Δύο εβδομάδες είναι η αναμενόμενη διάρκεια της θεραπείας, θεού θέλοντος. Το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ έχει έρθει σε επαφή με αυτό της εθνικής Αιγύπτου και θα τους στείλει τις ακτινογραφίες, συμφωνώντας για τη μέθοδο της θεραπείας. Συμφωνήθηκε ότι ο Σαλάχ θα παραμείνει στο Λίβερπουλ για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία κι αποκατάσταση και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην αποστολή της Αιγύπτου στην Ιταλία. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, θεού θέλοντος, θα είναι στην αποστολή της Αιγύπτου για το Μουντιάλ, που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 4 Ιουνίου. Θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες μετά τον τελικό. Η πίστη, η αποφασιστικότητα κι ο πατριωτισμός του Μοχάμεντ, θα τον βοηθήσουν να περάσει γρήγορα αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε ο Καλέντ Αμπντούλ Αζίζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα