Ζιντάν: «Όταν μπαίνει αλλαγή ο Μπέιλ και κάνει αυτά που είδατε πως να μην χαιρόμαστε;»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Όταν μπαίνει αλλαγή ο Μπέιλ και κάνει αυτά που είδατε πως να μην χαιρόμαστε;»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε πελάγη ευτυχίας μετά την φετινή ευρωπαϊκή κούπα της Ρεάλ με αποθέωση για τον Μπέιλ. Προτίμησε να μην πει κάτι ουσιαστικό για το θέμα Κριστιάνο...
Ο Ζιντάν μετά τον τελικό του Champions League επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Την κούπα: Είμαστε πολύ καλά που βρισκόμαστε εδώ και που ζούμε όλο αυτό. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την χαρά και την στιγμή και αυτό που κάναμε. Που γράψαμε ιστορία. Ζούμε για αυτές τις στιγμές και αυτά τα συναισθήματα. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Είναι πολύ ωραίο αυτό που νιώθουμε μέσα μας.
Την ροή του αγώνα: Εμείς είχαμε στο μυαλό μας ακόμα και μετά την ισοφάριση το πως θα βγάλουμε πάλι φάση για γκολ. Όταν μπαίνει αλλαγή ο Μπέιλ και κάνει αυτά που είδατε πως να μην χαιρόμαστε; Η παρουσία του Μπέιλ ήταν εξαιρετικά σημαντική, όπως είχε συμβεί με τον Κριστιάνο στο Τορίνο.
Την κατάκτηση του τροπαίου: Δεν έχω λόγια. Είναι αυτό που έχει η ομάδα. Ταλέντο και δουλειά. Ελπίζαμε να πάνε όλα τα πράγματα καλά. Τα καταφέραμε πάλι. Είπα στους παίκτες μας να το διασκεδάσουν και να αξιοποιήσουν την στιγμή.
Τον Κριστιάνο και την δήλωση περί αποχώρησης: Δεν το σκεφτόμαστε αυτό τώρα. Σκεφτόμαστε μόνο τι κάναμε. Θα δούμε τι θα γίνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα