Σέρχιο Ράμος: «Ο Κριστιάνο δεν θα βρει πουθενά καλύτερα από τη Ρεάλ»!

Gazzetta team
Σέρχιο Ράμος: «Ο Κριστιάνο δεν θα βρει πουθενά καλύτερα από τη Ρεάλ»!

bet365

«Θα μιλήσει εκείνος όταν πρέπει», ήταν η ατάκα του αρχηγού των Μαδριλένων για τη δήλωση... φυγής του Ρονάλντο. «Στην ιστορία για πάντα η γκολάρα του Μπέιλ».

Ο Ρονάλντο έριξε τη βόμβα που δείχνει αποχώρηση και άμεσα άπαντες ασχολήθηκαν μαζί του, ξεχνώντας για λίγο ακόμα και την κατάκτηση του τροπαίου. Ο πρώτος που έσπευσε να τον... κανακέψει, ήταν ο Σέρχιο Ράμος, ζητώντας του ουσιαστικά να παραμείνει:

«Για το μέλλον του Κριστιάνο; Θα μιλήσει εκείνος όταν τελειώσει η σεζόν και ότι είναι να ανακοινώσει, θα το κάνει εκείνος. Δεν θα βρει όμως πουθενά καλύτερα από τη Ρεάλ».

Ουέσκα - Ταραγόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Επειδή υπήρξε όμως και ο τελικός ο αρχηγός της Ρεάλ ανέφερε ευτυχισμένος: «Οφείλουμε να αξιολογήσουμε αυτό το εκπληκτικό που πετύχαμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και η γκολάρα του Μπέιλ θα μείνει για πάντα στην ιστορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα