Μπέιλ: Ανοιχτά τα πάντα για το μέλλον του και... «μπηχτή» σε Ζιντάν

Μπέιλ: Ανοιχτά τα πάντα για το μέλλον του και... «μπηχτή» σε Ζιντάν

Gazzetta team
Μπέιλ: Ανοιχτά τα πάντα για το μέλλον του και... «μπηχτή» σε Ζιντάν

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήρθε από τον πάγκο για να δώσει στην Ρεάλ το Champions League, όμως στη συνέχεια άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

Ο Ζιντάν άφησε τον Μπέιλ στον πάγκο στον τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ, όμως ο Ουαλός αναδείχθηκε σε MVP, καθώς ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε δύο γκολ, οδηγώντας τη βασίλισσα στη νίκη με 3-1. Στις δηλώσεις του στο BT Sport στη συνέχεια άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

Σκόραρε ο Μελέρο το πρώτο γκολ του αγώνα Ουέσκα - Ταραγόνα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Φυσικά και ήμουν απογοητευμένος που δεν ξεκίνησα. Έτσι, το καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν να μπω και να κάνω τη διαφορά. Πρέπει να είναι το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου. Είμαι απλά χαρούμενος που κερδίσαμε. Ξέρουμε τι έχουμε πετύχει και πόσο καλοί ήμασταν. Αφήνουμε όλους τους άλλους να μιλάνε, αλλά ξέρουμε πόσο πεινασμένοι και αποφασισμένοι είμαστε, κάτι που δείξαμε και σήμερα στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Μπέιλ, που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες για το μέλλον του.

«Πρέπει να παίζω κάθε εβδομάδα και αυτό δεν συνέβη φέτος για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Θα πρέπει το καλοκαίρι να κάτσω να συζητήσω το μέλλον μου με τον ατζέντη μου και να δούμε τι θα κάνουμε», ολοκλήρωσε ο Ουαλός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα